Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Petrescu a confirmat exclusivitatea Fanatik: „Doi jucători cu personalitate, a fost o ceartă. I-am lăsat!”

Tensiuni uriașe în vestiarul lui CFR Cluj. Doi fotbaliști importanță au fost la un pas de bătaie, iar acum nici măcar nu își mai vorbesc. Dezvăluiri exclusive la Fanatik SuperLiga!
29.04.2023 | 16:32
Dan Petrescu a confirmat exclusivitatea Fanatik Doi jucatori cu personalitate a fost o cearta Iam lasat
Exclusiv. Fierbe vestiarul lui CFR Cluj! Detalii uluitoare Au fost la un pas de bătaie. Nu-și mai vorbesc!. Video
ADVERTISEMENT
29-04-2023
13:40

Dan Petrescu a vorbit despre conflictul Muhar - Burcă

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Andrei Burcă și Karlo Muhar au fost la un pas de bătaie la antrenamentul CFR-ului. Dan Petrescu a confirmat incidentul petrecut între jucătorii campioanei României la conferința de presă înaintea derby-ului Rapid – CFR Cluj

„N-au avut o altercație. Nu a fost o altercație, a fost o ceartă. În niciun caz nu s-au bătut, nu s-au atins nici măcar nu s-au apropiat. I-am lăsat să vorbească pentru că mie îmi plac chestiile astea. Să văd că jucătorii vor, aveau păreri diferite. A avut fiecare ce a avut de zis după care antrenamentul a continuat. 

Asta arată să fii o echipă pentru că dacă nu-ți pasă taci din gură și stai, dar doi jucători cu personalitatea lui Muhar și Burcă, normal, au ceva de zis mereu”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă. „Bursucul” a povestit amintiri din perioada în care îmbrăca tricoul de fotbalist și a mărturisit că avea astfel de conflicte în permanență cu Gică Hagi sau Gică Popescu. 

(n.r. vă pierdeați cumpătul?) Mereu. Hagi și Popescu sunt martori. Cu ei mă certam mereu. Ne certam grav, dar stăteam în cameră și ‘gata, a trecut. Asta e viața’. Nu erau certuri cum sunt astăzi, erau mult mai grave. Noi eram toți învingători, cu mentalitate și la antrenamente nu acceptam să pierdem.

La orice echipă se întâmplă, dar cred că s-a accentuat la noi. Mi se pare că e ceva normal. Nu sunt de acord când sar unul la altul, atunci trebuie să intervină antrenorul”, a mai spus Dan Petrescu. 

E criză totală la CFR Cluj! Campioana en-titre e în pericol să rateze prezența în cupele europene în sezonul viitor. Echipa lui Dan Petrescu a ieșit din Cupa României, astfel că partida cu Rapid devine de o importanță capitală. În cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, jurnalistul Cristi Coste a făcut dezvăluiri incendiare.

Andrei Burcă și Karlo Muhar, la un pas de bătaie la antrenamentul lui CFR Cluj. Dezvăluiri incendiare

E tensiune maximă în vestiarul campioanei en-titre înaintea derby-ului cu Rapid. CFR Cluj a fost eliminată de Sepsi în semifinalele Cupei României, iar în SuperLiga situația nu e prea grozavă. Echipa lui Dan Petrescu e la patru puncte în spatele liderului Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

„E probabil cel mai delicat moment al lor din ultimii 5-6 ani și din punct de vedere al campionatului și al vestiarului și al lotului pentru că sunt probleme mari și în vestiar, nu doar ce ne spune Dan Petrescu.

Dan Petrescu, care ieri a rămas șocat. Am dat noi pe FANATIK.RO că a mai rămas fără un jucător. Billong și-a denunțat contractul, e al treilea jucător care pleacă după Roger și Malele. Hai să zicem ca la Malele a fost o situație mai specială. El era împrumutat, a cerut să plece și domnul Varga i-a acceptat să termine cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Dar sunt tenisuni și au fost și săptămâna trecută tensiuni. Ați văzut că la Sepsi – CFR Cluj Burcă a prins o formă groaznică și acel cartonaș roșu și problemele fizice pe care le-a avut. Dar nici psihic nu stă bine Burcă.

Din informațiile pe care avem noi la FANATIK, să știți că săptămâna trecută la antrenament a fost o răfuială urâtă între Burcă și Muhar. Au fost aproape să se ia la bătaie. Au intervenit colegii, i-au despărțit. S-a lăsat cu cuvinte grele, înjurături.

ADVERTISEMENT

De atunci, cei doi nici nu își mai vorbesc. Deci au ajuns jucătorii să se bată la antrenament. Burcă cu Muhar e ultimul exemplu de săptămâna trecută. Și se pare că Dan Petrescu nu mai poate gestiona vestiarul și din acest punct de vedere. Pentru că jucătorii sunt și obosiți și stresați și jocul nu îi ajută.

Nu cred că ar fi o mare surpriză ca CFR să rateze titlul. Eu nu mă duc până la cupe europene pentru că paradoxal CFR Cluj a devenit de aseară o susținătoare a celor de la U Cluj. Va dori CFR ca U să ia Cupa pentru a se elibera un loc de cupă europeană.

ADVERTISEMENT

Pentru că dacă U Cluj va lua Cupa, câștigătoarea Cupei nu va mai juca în Europa, pentru că ei nu au licență, și va merge în Europa locul 3, iar locul 4 la baraj cu echipa din play-out. Așa că a devenit foarte interesant acest U Cluj cu Sepsi. Cei de sus țin cu toți cu U Cluj.

Deci nu e deloc simplu ce se întâmplă la CFR Cluj. Tensiunile astea sunt din cauza rezultatelor. Nu știu cât sunt restanțe, dar prioritatea clubului era rezolvarea licenței. Deci nu banii sunt problema. Rezultatele, jocul și atmosfera.

Dan Petrescu și-a schimbat discursul. Îi laudă pe jucători după fiecare înfrângere, el care îi critica și după un egal. Ținem minte ce a spus înainte de jocurile naționalei din martie, când și-a făcut praf toți fundașii.

Nu mai găsește soluții. Poate fi un capăt de linie și pentru Petrescu la CFR Cluj, deși se vorbește de prelungiri de contracte pe 4-5 ani, dacă CFR ratează Europa, mi-e greu să cred că va mai continua la Cluj.

Eu nu știu cum au gestionat ei așa de prost această ultimă săptămână, în condițiile în care au avut meci la Constanța, meci la Sepsi și luni joacă în Giulești. De obicei, acum 1-2 ani, echipa stătea în zonă, nu se mai întorceau la Cluj. Stăteau undeva la București, se antrenau, mergeau la Sf. Gheorghe, jucau, și se pregăteau pentru meciul din Giulești.

În opt zile au jucat în jurul Bucureștiului și totuși s-au întors la Cluj, au mers la Sf. Gheorghe, au mers cu autocarul cinci ore până la Sf. Gheorghe”, a dezvăluit jurnalistul Cristi Coste, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Derby-ul Rapid – CFR Cluj este programat luni, 1 mai, de la ora 20:30. Pentru meciul din Giulești, Andrei Burcă este indisponibil după ce a primit direct cartonașul roșu în confruntarea din Cupă, pierdută la Sf. Gheorghe, scor 0-3, cu Sepsi.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT
Tags: