Fotbal intern

Dan Petrescu, conferinţă epică înainte de meciul cu Astra: “Mă bat singur. Toţi din play-off vor titlul” + ce probleme de lot are

01.03.2020 | 17:13
Dan Petrescu conferinta epica inainte de meciul cu Astra Ma bat singur Toti din playoff vor titlul  ce probleme de lot are
ADVERTISEMENT

CFR Cluj revine în Casa Pariurilor Liga 1 după eliminarea la limită și dureroasă din Europa League cu FC Sevilla. Campioana României debutează în play-off, luni, de la ora 20:30, contra celor de la Astra Giurgiu. Înainte de acest meci, Dan Petrescu a susținut o conferință de presă în care și-a reiterat frustrarea după Europa League și temerea pentru starea elevilor săi.

Dan Petrescu, conferință eveniment înainte de meciul cu Astra

La doar trei zile de la returul cu Sevilla din 16-imile Europa League, Dan Petrescu a susținut o conferință de presă premergătoare debutului în play-off cu Astra.

ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României continuă să fie extrem de afectat de golul anulat al lui Păun și este pesimist în ceea ce privește șansele CFR-ului la un nou titlu în Casa Pariurilor Liga 1.

”Nimic nu are cum să șteargă ceea ce s-a întâmplat la Sevilla. Nu au trecut destule zile pentru ca noi să fim bine. De aceea meciul cu Astra e cel mai greu. Niciodată după un meci de cupe europene nu am jucat bine.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă jucătorii și-au revenit psihic și fizic după acest meci. Nu am avut timp să vorbesc cu toți. Pentru mine e greu de gestionat acest moment. Mă uitam azi la Sevilla. A fost un meci dramatic. Au schimbat foarte multi jucători. Noi nu avem posibilitatea de a schimba atâția.”

Dan Petrescu, săgeți către conducerea CFR-ului: ”Mă bat singur!”

În opinia lui Dan Petrescu, performanțele CFR-ului pe plan european nu sunt apreciate suficient în România.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ”Bursuscul” consideră că nici măcar oficialii celor de la CFR Cluj nu au reușit să transmită publicului ceea ce a reușit echipa la cel mai înalt nivel.

”Tot stadionul ne-a aplaudat, iar pe ei i-au huiduit. În România efectele au fost mult mai mici . Cred că nici conducătorii clubului nostru nu au reușit să transmită ceea ce a făcut echipa. Mă bat singur.

ADVERTISEMENT

Toate echipele cu care am jucat au sunt pe 1 sau pe 2. Cred că nici performanța noastră nu a fi egalată. Cu 10 milioane buget să se facă ceea ce am făcut noi. Nimeni nu va mai face vreodată. Am jucat cu Sevilla.

Au jucători ca Nolito care are 9 milioane de euro salariu și e rezervă. Au titulari din Argentina, Cehia plus fundașii laterali titulari la Spania.”

Petrescu: ”Toți din play-off vor titlul!”

Petrescu nu i-a menajat la conferință nici pe rivalii din campionat, despre care spune că se bat la titlu, deși nu recunosc acest lucru.

”Sunt putin frustrat pentru că în Cupă am ieșit nu știu de ce. În Europa League am ieșit pentru că așa a vrut un arbitru. Mă simt frustrat pentru că și în campionat mi s-au luat jumătate de puncte. Sunt foarte stresat, supărat.

Vine un play-off în care noi avem șanse mici pentru a câștiga campionatul. Pe mine mă sperie orice echipă din play-off. Nu am vazut meciul lui Botoșani. Cei de la Botoșani vor titlul dar nu spun nimănui. Au lot, au arbitraj. Ei vor titlul. Toată lumea din play-off vrea titlul dar nu o să declare.”, a mai spus Petrescu la conferință.

Chipciu și Costache, out cu Astra

Dan Petrescu are și probleme de lot înainte de meciul cu Astra. Chipciu, titular cu Craiova și Costache, suspendat, nu vor juca luni.

”Avem probleme. Costache e suspendat, Chipciu e accidentat, era într-o formă foarte bună. Sigur nu va juca. S-a accidentat la antrenament”, a spus Petrescu.

ADVERTISEMENT
Tags: