Sport

Dan Petrescu nu se dezminte înainte de CFR Cluj – Slavia Praga: „Cred că cehii vor ajunge în finală”. Video

Dan Petrescu este hotărât înaintea duelului dintre CFR Cluj și Slavia Praga, spunând că are la dispoziție fotbaliști profesioniști.
12.10.2022 | 21:25
Dan Petrescu nu se dezminte inainte de CFR Cluj  Slavia Praga Cred ca cehii vor ajunge in finala Video
Dan Petrescu, hotărât înainte de CFR Cluj - Slavia Praga. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Totuși, antrenorul campioanei României o vede pe Slavia Praga în finala Conference League, lăudând antrenorul și jucătorii cehilor.

Dan Petrescu îi laudă din nou pe adversari înainte de CFR Cluj – Slavia Praga

Dan Petrescu este hotărât înaintea meciului dintre CFR Cluj și Slavia Praga, dorind să obțină o nouă victorie împotriva cehilor: Dacă ai fotbaliști profesioniști, nu contează din ce țară vin. La CFR sunt foarte mulți fotbaliști profesioniști, care știu ce vor de la viață și de la fotbal.

ADVERTISEMENT

E adevărat că e un moment greu pentru mine, un prieten care a fost non-stop lângă mine, indiferent că am fost în Rusia, Qatar sau China. Mi-e greu, dar am pregătit meciul foarte bine, fotbalul și viața merg înainte.

Important e rezultatul, chiar dacă luăm gol, trebuia să câștigăm, nu îmi propun să nu luăm gol la meciuri, nu am știut că am 12 victorii în Europa fără gol primit.

ADVERTISEMENT

Vom vedea la antrenament, Deac vrea să se antreneze, vrea să joace și vom vedea cum va fi la antrenamentul de azi. Dacă se va simți bine, va juca sau va fi pe bancă.

Cred că Slavia va ajunge foarte departe, chiar în finală. Au un antrenor foarte bun, care știe clubul și jucătorii”, a mai spus Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

„Vom vedea la antrenament cum vor fi Burcă și Bordeianu!”

Dan Petrescu a continuat și a vorbit și despre situațiile lui Andrei Burcă și Mihai Bordeianu: „O victorie ar fi fantastică. Vom vedea la antrenament cum vor fi și Burcă și Bordeianu.

Genunchiul lui Bordeianu arată bine, a trecut cu bine peste două antrenamente, dacă trece și peste ăsta va fi în lot, nu pot să garantez ciuva locul de titular”.

ADVERTISEMENT

Și Cristi Manea a vorbit la conferința de presă despre ce așteptări are de la meciul cu Slavia Praga: „Pregătim fiecare meci la fel, indiferent de adversar, Slavia are un lot foarte bun, au jucători care să ducă echipa cât mai departe în acest sezon european. Trebuie să fim concentrați.

A fost prima dată când am intrat pe acest gazon, dar contează cum jucăm noi. Și la ei a arătat bine gazonul, dar se rupea mult de tot”.

„Suntem aici împreună de cinci ani, cred că am mai rămas 3-4 jucători de când a venit Mister aici. Toți care am rămas, avem un spirit aparte.

Pe Cipri l-am cunoscut atunci, e incredibil, a dat mereu 100% și a făcut mereu tot posibilul să joace și va face tot posibilul să revină cât mai repede”, a mai spus Cristi Manea.

ADVERTISEMENT