Sport

Revenire importantă la CFR Cluj: pe ce jucător se poate baza Dan Petrescu începând de miercuri. Exclusiv

Dacă l-a pierdut pe Ciprian Deac, Dan Petrescu are parte și de o veste bună: Mihai Bordeianu urmează să revină la antrenamente mai repede decât se preconiza.
11.10.2022 | 21:32
Revenire importanta la CFR Cluj pe ce jucator se poate baza Dan Petrescu incepand de miercuri Exclusiv
De miercuri, la antrenamentele conduse de Dan Petrescu va participa și Mihai Bordeianu, refăcut după accidentarea suferită în meciul cu Sivasspor. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Luni, în meciul de la Arad, Dan Petrescu a avut parte de o lovitură dură. Accidentat de Damian Isac, Ciprian Deac nu va putea evolua contra Slaviei Praga, joi, și nici în partida cu Sepsi de luni din SuperLiga. În replică, a primit o veste bună. Mihai Bordeianu își poate relua pregătirea după accidentarea în meciul cu Sivasspor. Iar ”Bursucul” se va putea baza pe el în următoarea perioadă, una extrem de aglomerată.

De miercuri, Mihai Bordeianu revine la antrenamentele lui CFR Cluj

Mihai Bordeianu a suferit o accidentare gravă pe 15 septembrie, în meciul CFR Cluj – Sivasspor, scor 0-1, din runda secundă a grupei G de Conference League.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul intrase pe teren în minutul 56, în locul lui Claudiu Petrila. A fost ulterior victima unui atac al lui Charis Charisis. A rămas pe teren până la final, dar a doua zi diagnosticul a fost teribil.

În urma unui RMN, Bordeianu a aflat că a suferit o ruptură parțială a ligamentului colateral intern de la genunchiul stâng. Și, inițial. s-a vorbit despre o pauză de două luni.

ADVERTISEMENT

Ceea ce însemna că jucătorul lui CFR urma să rateze toate meciurile rămase din grupa de Conference League. Ca și derby-urile din campionat cu U Cluj și Rapid.

Luni seară însă, după un nou RMN, jucătorul a primit o veste excelentă. Totul este în regulă. Iar de miercuri poate reveni la antrenamentele conduse de Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Evident, nu este luat în calcul pentru meciul de joi cu Slavia, din Conference League. Și nici pentru partida cu Sepsi, din SuperLiga, programată luni, 17 septembrie.

Cel mai probabil va reveni pe teren contra lui U Cluj. Fie joi, atunci când se joacă meciul din grupele Cupei României, fie trei zile mai târziu, când derby-ul local va conta pentru ultima etapă a turului sezonului regular din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac, de miercuri pe mâna fizioterapeutului

Dacă Mihai Bordeianu revine la antrenamente, Ciprian Deac este pe lista jucătorilor din infirmeria campioanei. ”Îmi pare rău că nu l-am scos pe Deac la pauză.

Am vrut să-l odihnesc pentru meciul cu Slavia și ați văzut și voi ce s-a întâmplat la acea intrare de roșu”, a spus cu năduf, Dan Petrescu.

Deac așteaptă acum ca umflătura de la gleznă cauzată de intrarea lui Damian Isac să dispară. Și, dacă lucrurile merg conform planurilor, urmează ca de miercuri să intre pe mâna fizioterapeutului.

El va rata meciurile cu Slavia și Sepsi. Și nu este exclus să fie protejat și la meciul de Cupa României, cu U Cluj.

ADVERTISEMENT