Sport

Surpriză mare la antrenamentul oficial al lui CFR Cluj dinaintea meciului cu Slavia Praga. Ciprian Deac s-a pregătit alături de colegi. Video

Antrenamentul oficial al CFR-ului înaintea meciului cu Slavia Praga a adus o surpriză pentru fanii ardeleni, după ce Deac s-a pregătit alături de colegi.
12.10.2022 | 20:30
Surpriza mare la antrenamentul oficial al lui CFR Cluj dinaintea meciului cu Slavia Praga Ciprian Deac sa pregatit alaturi de colegi Video
Ciprian Deac s-a pregătit normal înainte de CFR Cluj - Slavia Praga
ADVERTISEMENT

Mijlocașul CFR-ului s-a accidentat la ultimul meci din campionat al clujenilor, cu UTA, scor 1-1, după o intrare brutală a lui Damian Isac asupra lui.

Ciprian Deac s-a antrenat înainte de CFR Cluj – Slavia Praga

CFR Cluj a primit o veste bună chiar înaintea duelului din Conference League cu Slavia Praga, pentru că Ciprian Deac s-a pregătit cu echipa la antrenamentul oficial.

ADVERTISEMENT

Totuși, sunt șanse mici ca el să fie folosit în meciul de joi seara, urmând să fie menajat și în jocul cu Sepsi de luni, din SuperLiga. „Vom vedea dacă rezistă. El vrea să se antreneze, să joace, nu l-am văzut niciodată să zică: «Nu pot!». Dacă va fi bine, va juca”, a declarat Dan Petrescu înaintea partidei cu Slavia.

În minutul 73 al partidei dintre UTA și CFR Cluj, Damian Isac a intrat dur la Ciprian Deac, iar mijlocașul clujenilor nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit cu Roger.

ADVERTISEMENT

Reluările TV au arătat intensitatea faultului mijlocașului de la UTA, dar și felul în care i-a prins piciorul lui Deac. Determinarea sa este imensă, motiv pentru care forțează întoarcerea pe teren, fiindu-i cunoscută dorința arzătoare de a evolua în toate meciurile CFR-ului.

În actualul sezon, Ciprian Deac a jucat nu mai puțin de 22 de meciuri pentru CFR Cluj, în toate competițiile, reușind să marcheze de trei ori și să ofere șase pase decisive.

ADVERTISEMENT

„Suntem aici împreună de cinci ani, cred că am mai rămas 3-4 jucători de când a venit Mister aici. Toți care am rămas, avem un spirit aparte.

Pe Cipri l-am cunoscut atunci, e incredibil, a dat mereu 100% și a făcut mereu tot posibilul să joace și va face tot posibilul să revină cât mai repede”, a spus și Cristi Manea despre Ciprian Deac la conferința de presă înaintea meciului cu Slavia Praga.

ADVERTISEMENT
  • 36 de ani are Ciprian Deac
  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Ciprian Deac, conform transfermarkt.com

„Dacă vom marca primii, vom câștiga!”

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, a vorbit înaintea meciului cu CFR Cluj, fiind de părere că prima echipă care va greși, va pierde confruntarea:

Primul gol marcat ar ajuta echipa. Din moment ce primești gol de la adversari, greu mai îți revii. Noi n-am reușit în ultima vreme. Cu siguranță, dacă vom marca primii, vom câștiga! Asta încercăm să facem la Cluj.

Cred că românii vor juca la fel. Atmosfera va fi de partea gazdelor. Antrenorul lui CFR este extraordinar, faptul că vor evolua acasă va fi un plus pentru CFR”.

Vor fi multe schimbări în partida din România, destul de multe. Nici nu am venit cu tot lotul, unii nu vor juca… Dar situația nu e de genul să ne predăm, asta în niciun caz! Știm ce joacă echipa din Cluj, știm că trebuie să improvizăm, că schimbă continuu.

Nu sunt de acord că meciul cu CFR Cluj este cel mai important din acest sezon, toate sunt, pe toate le tratez ca atare.

Avem probleme mari la lot, ori sunt bolnavi unii, alții nu pot juca. Aseară, de exemplu, un jucător mi-a făcut febră. Dar avem un lot mare, suficient, să facem o echipă. Dar, da, este o perioadă grea, e foarte greu. Mulți bolnavi, abia se mișcă unii… Dar sperăm să îmbunătățim lucrurile”, a mai spus antrenorul Slaviei Praga.

ADVERTISEMENT