Sport

CFR Cluj l-a prezentat oficial pe Jose ”Ze” Gomes! Este al doilea atacant pe care îl primește Dan Petrescu în ultimele două zile

CFR Cluj a mai dat o lovitură și l-a legitimat pe Jose ”Ze” Gomes, fotbalist format la Benfica Lisabona. Este al doilea atacant pe care Dan Petrescu îl primește în ultimele zile de mercato.
03.09.2022 | 10:55
CFR Cluj la prezentat oficial pe Jose Ze Gomes Este al doilea atacant pe care il primeste Dan Petrescu in ultimele doua zile
Jose Ze Gomes este al doilea atacant pe care CFR Cluj l-a transferat în ultimele două zile. Portugezul de 23 de ani are aproape 70 de selecții la naționalele de juniori și tineret. Sursa foto: CFR Cluj/Facebook
ADVERTISEMENT

Atacantul Jose ”Ze” Gomes este cea mai recentă achiziție a campioanei CFR Cluj. Antrenorul Dan Petrescu a cerut un atacant și a primit doi în ultimele zile. Anterior a fost prezentat și Rangelo Janga, transfer dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Noul atacant al CFR-ului a fost internațional portughez la toate nivelurile de juniori și tineret

Jose ”Ze” Gomes are 23 de ani și 67 de selecții în echipele naționale ale Portugaliei, de la juniori U15, până la tineret. Născut în Guinea-Bissau, ”Ze” Gomes a fost achiziționat de Benfica Lisabona la vârsta de 13 ani.

ADVERTISEMENT

La 17 ani a semnat primul contract de fotbalist profesionist și a adunat aproape 80 de meciuri pentru echipa secundă a ”vulturilor”, între 2016 și 2021, timp în care a mai fost împrumutat la Portimonense și Lehia Gdansk.

Am mai juca la Cherno More, în Bulgaria și la Seregno, în Serie D, în Italia, până în februarie anul acesta când a rămas liber de contract.

ADVERTISEMENT

”Suntem bucuroși să vă anunțăm că Jose Gomes, atacant în vârstă de 23 de ani, a semnat cu CFR Cluj!

Jose “Ze” Gomes a crescut la academia celor de la Benfica Lisabona, iar mai apoi a fost împrumutat în primele ligi din Polonia și Bulgaria, iar ultima dată a jucat în Italia.

ADVERTISEMENT

În 2016, Gomes a ieșit campion european cu naționala Portugaliei U17, fiind golgheterul și cel mai bun jucător al turneului, iar în 2018 și-a adjudecat același trofeu și cu naționala U19.

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, a anunțat campioana României prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu are de unde alege

Mereu nemulțumit de condiția propriilor jucători și de ”subțirimea” lotului, antrenorul Dan Petrescu nu mai are nici un motiv să se plângă. Măcar în privința atacanților are de unde alege.

Odată cu achiziția lui ”Ze” Gomes, tehnicianul campioanei are la dispoziție nu mai puțin de șapte atacanți: Rangelo Janga, Cephas Malele, Emmanuel Yeboah, Jefte Betancor, Daniel Birligea și Sergiu Buș.

Petrescu a cerut insistent transferul unui atacant după ce Gabriel Debeljuh s-a accidentat în meciul retur cu Șahtior Soligorsk din Conference League, când a suferit o ruptură de ligamente încrucișate.

200.000 de euro este cota de piață a atacantului ”Ze” Gomes, conform platformei transfermarkt

ADVERTISEMENT