Sport

Dan Petrescu nu se gândește la meciul cu Lazio: „Nici nu mă uit la meciurile lor!”. Ce spune despre lupta la titlu

Dan Petrescu a recunoscut că nu se gândește la meciul din Conference League cu Lazio, spunând că nici nu se uită la meciurile lor.
09.02.2023 | 22:33
Dan Petrescu nu se gandeste la meciul cu Lazio Nici nu ma uit la meciurile lor Ce spune despre lupta la titlu
Dan Petrescu nu se gândește la meciul cu Lazio. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României consideră că toată presiunea va fi pe Lazio și a vorbit și despre lupta la titlu, despre care crede că va fi cea mai aprigă din ultimii ani, fiind de părere că toate cele șase echipe au șanse la câștigarea campionatului.

Dan Petrescu nu se gândește la meciul cu Lazio

Dan Petrescu nu se gândește la meciul cu Lazio și ia presiunea de pe umerii jucătorilor săi, declarând că fotbaliștii italienilor sunt favoriții, în timp ce jucătorii săi vor evolua din plăcere și vor încerca să se autodepășească:

ADVERTISEMENT

„E un meci pe care un fotbalist vrea să-l joace, la care un antrenor vrea să fie pe bancă, la Roma. CFR a mai jucat acolo de mai multe ori, eu am mai fost numai de două ori. 

E un meci pe care vrei să-l joci, jucătorii vor același lucru. Sper ca ei să dea maximul. Până atunci însă eu mă gândesc numai la meciul de la Craiova. Nici nu mă uit la meciurile lui Lazio, pentru că nu e corect”.

ADVERTISEMENT

„Acolo toată presiunea va fi pe Lazio, nu pe noi. Pe ei va fi toată presiunea, noi mergem să jucăm. Nu cred că Ștefan Radu ar fi jucat oricum. Îmi pare rău, aș fi vrut să îl văd la Cluj”, a mai spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

„O să fie cel mai greu play-off!”

Dan Petrescu a vorbit despre lupta la titlu și consideră că toate echipele care vor intra în play-off vor avea șanse reale la câștigarea titlului: „Eu vă spun şi o să vedeţi că am dreptate, nu vor mai fi cinci echipe care să se bată la titlu, vor fi şase. Nu vor mai fi play-off-uri în care o echipă, cum am fost noi, să aibă şase victorii, nu va mai fi aşa.

ADVERTISEMENT

Eu nu cred că o echipă se va distanţa. În mare măsură se ştiu echipele din play-off, în afara lui Sepsi, celelalte cinci se ştiu. Va fi un play-off în care toate echipele se vor lupta să câştige titlul, inclusiv Craiova. Cred că va fi cel mai greu play-off de când s-a inventat, nu a mai fost unul aşa strâns”.

„La Craiova va fi la fel ca întotdeauna, un meci cu de toate. S-au întâmplat multe acolo, goluri în ultimul minut, dramatism, meciuri cu intensitate maximă, echilibrate. 

ADVERTISEMENT

Mă aştept să fie la fel, cu un stadion plin şi cu un adversar rănit după meciul cu Farul. Îi prindem într-un moment aşa cum preferam să nu îi prindem. La fel ca şi FCSB, vin după o înfrângere, au avut şedinţă s-au strâns, s-au unit. Se poate întâmpla orice, e clar că nu este un meci decisiv dar e un meci important, clar”, a mai spus antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT