Sport

Dan Petrescu, show după victoria cu Sepsi: “Aș fi vrut să le văd pe Halep și Emma Răducanu. Mă dau drept ziarist!”

Dan Petrescu a fost foarte relaxat după victoria celor de la CFR Cluj în fața lui Sepsi, scor 2-0. "Bursucul", un mare fan al tenisului, a spus că regretă faptul că nu poate să meargă în calitate de spectator la meciurile de la Transylvania Open.
26.10.2021 | 00:21
Dan Petrescu show dupa victoria cu Sepsi As fi vrut sa le vad pe Halep si Emma Raducanu Ma dau drept ziarist
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat cu 2-0 meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe și își consolidează primul loc în clasamentul din Liga 1. Liderul a făcut un meci foarte bun reușind să se impună fără emoții grație golurilor marcate de Bouhenna și Culio.

Dan Petrescu, show după victoria cu Sepsi: “Nu am văzut-o niciodată pe Emma Răducanu. Poate mă dau ziarist și intru”

La finalul confruntării, Dan Petrescu a fost extrem de jovial în fața ziariștilor. Mare iubitor de tenis, antrenorul celor de la CFR Cluj a spus că i-ar fi plăcut mult să le vadă în acțiune pe Emma Răducanu și Simona Halep:

ADVERTISEMENT

“M-aș fi dus și chiar îmi pare rău că s-au băgat aceste restricții. Pe Simona Halep am văzut-o live de multe ori, la multe meciuri, dar pe Emma Răducanu niciodată. Era o ocazie foarte bună pentru că nu știu când mai prindem așa ceva.

Poate mă dau drept ziarist și intru. Chiar mă gândeam să merg, dar voi mă filmați și nu e bine. Poate mă duc sparring partner pentru Halep. Nu lovesc mingea atât de slab, să știți. 

ADVERTISEMENT

Sau poate merg în calitate de cetățean de onoare al județului Cluj. Dacă nici eu nu am dreptul să merg în această calitate… Stau cuminte, cu masca pe față, pe locul meu, aplaud…”, a spus Dan Petrescu.

“Este trist când nu sunt fani în tribune, dar ne-am obișnuit”

Antrenorul celor de la CFR Cluj susține că s-a obișnuit deja să dispute meciuri fără spectatori în tribune după prima perioadă a pandemiei:

ADVERTISEMENT

“Este trist când nu sunt fani în tribune, dar ne-am obișnuit. Nu am jucat așa, 6 luni, un an?”, a spus Dan Petrescu.

Transylvania Open se desfășoară în aceste zile la Cluj, fiind cel mai tare turneu de tenis feminin găzduit de țara noastră. Emma Răducanu joacă pentru prima dată în România, câștigătoarea de la US Open fiind favorita trei a turneului.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu, mesaj în limba română: “Oamenii au fost foarte de treabă cu mine și îmi lipsiți. Iubesc România!”

Emma Răducanu s-a adresat fanilor după antrenamentul de duminică, transmițând un mesaj în limba română în care își arată recunoștința pentru căldura cu care a fost primită la Cluj:

“Nu pot vorbi în limba română foarte bine, dar voi încerca. Vă mulțumesc foarte mult! Oamenii au fost foarte de treabă cu mine și îmi lipsiți. Iubesc România!”, a spus Emma.

Emma Răducanu debutează marți la Transylvania Open împotriva sportivei din Slovenia, Polona Hercog. Dacă va trece mai departe, jucătoarea din Marea Britanie se va duela cu Ana Bogdan.

  • 18 ani are Emma Răducanu
  • 23 este locul WTA ocupat de jucătoarea britanică
ADVERTISEMENT