Sport

Dan Petrescu, show la conferința de presă înainte de Sivasspor – CFR Cluj: „Am avut trei penalty-uri şi un gol valabil în tur!”

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, nu se gândește decât la victorie înainte de meciul cu Sivasspor din grupele UEFA Conference League.
27.10.2022 | 01:33
Dan Petrescu show la conferinta de presa inainte de Sivasspor  CFR Cluj Am avut trei penaltyuri si un gol valabil in tur
Dan Petrescu e pe locul 2 în grupa din Conference League înainte de meciul cu Sivasspor. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Echipa lui Dan Petrescu joacă pentru calificarea în primăvara europeană în Turcia, iar antrenorul e extrem de optimist înainte de meciul din UEFA Europa Conference League.

Dan Petrescu, înainte de Sivasspor – CFR Cluj: „Meciul trebuie abordat la victorie. Moralul nostru este foarte bun”

Campioana României merge ceas în campionat și în Conference League după victoria cu Slavia Praga, iar Petrescu e foarte încrezător.

ADVERTISEMENT

„După meciul cu Sivasspor din tur noi nu am mai pierdut. Am câştigat aproape toate partidele şi normal că moralul nostru e foarte bun acum. Meciul de mâine trebuie abordat la victorie”, a spus antrenorul ardelenilor la conferința de presă.

„Bursucul” nu a putut să treacă peste greșelile de arbitraj din meciul tur și a readus în discuție acest subiect: „Încercăm să câştigăm, sper să avem mai mult noroc decât în tur. Atunci am avut trei penalty-uri şi un gol valabil, dar nu a fost să fie pentru că nu a văzut arbitrul”.

ADVERTISEMENT

Karlo Muhar crede în CFR Cluj: „Cine va câștiga mâine, va câștiga grupa”

Mijlocașul croat e de părere că echipa care va reuși să câștige va termina pe primul loc în grupă: „Cine va câştiga mâine, va câştiga grupa”.

Karlo Muhar spune că jucătorii CFR-ului sunt foarte conștienți de miza partidei: „Acest meci e foarte important pentru noi, dar şi pentru Sivasspor. E multă presiune pe ambele echipe, miza este mare. Vrem să dăm totul mâine, să facem lucruri bune şi să ne calificăm în următoarea fază a competiţiei.

ADVERTISEMENT

Normal că ne dorim să rezolvăm calificarea cât mai repede posibil, dar trebuie să ne concentrăm şi să facem un joc bun mâine. Iar la final sper ca rezultatul să ne fie favorabil”.

Presiunea și tensiunea din sânul echipei, este din punctul de vedere al lui Muhar un lucru firesc la acest nivel: „Dan Petrescu este mereu concentrat, vrea să câştige fiecare meci. Atât antrenorul, cât şi jucătorii trebuie să fie puţin tensionaţi. Dacă nu eşti tensionat, atunci astea nu sunt pentru tine”.

ADVERTISEMENT

Cine transmite meciul dintre Sivasspor și CFR Cluj

Penultimul meci al ardelenilor din UEFA Conference League este transmis de ProArena, joi, 27 octombrie, de la ora 22:00.

În tur, CFR Cluj a pierdut pe teren propriu cu 0-1. Ardelenii sunt pe locul doi în grupă, cu șapte puncte, la egalitate cu Sivasspor.

ADVERTISEMENT