Sport

Dan Șucu a anunțat revoluție și transferuri la Rapid după eșecul din Cupa României: „Nu au ce căuta alături de noi”

Dan Șucu a anunțat o adevărată revoluție la Rapid după eliminarea din Cupa României. Totodată, patronul „alb-vișiniilor” este pregătit să aducă noi jucători.
07.12.2023 | 14:10
Dan Sucu a anuntat revolutie si transferuri la Rapid dupa esecul din Cupa Romaniei Nu au ce cauta alaturi de noi
Dan Șucu a anunțat o adevărată revoluție, dar și noi transferuri la Rapid după eșecul din cupă. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid a ratat primul obiectiv al acestui sezon. Giuleștenii au remizat, pe teren propriu, scor 0-0 cu CFR Cluj, în ultima etapă a grupelor Cupei României Betano și au ratat calificarea în sferturi. Dan Șucu a ieșit public cu un mesaj după pasul greșit făcut de Rapid.

Dan Șucu a anunțat revoluție la Rapid după eliminarea din Cupa României: „Cine nu-și dorește să fie campion, nu are ce căuta alături de noi”

Rapid nu a profitat de avantajul propriului teren și a reușit doar o remiză cu CFR Cluj. Suficient pentru ardeleni care au mers alături de rivala U Cluj în sferturile Cupei României Betano. De cealaltă parte, Rapid a ratat primul obiectiv al sezonului, iar toată atenția giuleștenilor se îndreaptă către campionat.

ADVERTISEMENT

Suporterii „alb-vișiniilor” i-au taxat pe jucători la finalul partidei, iar Dan Șucu a simțit nevoia să iasă cu un mesaj public pentru a detensiona atmosfera din Giulești. Acționarul majoritar al Rapidului a anunțat o adevărată revoluție.

„Suntem hotărâți să avem și să păstram sub contract doar jucători, antrenori, staff sau angajați care înțeleg această exigență, o respectă și o adoptă!

ADVERTISEMENT

Cine nu-și dorește să fie cel mai bun, cine nu-și dorește să fie campion, nu are ce căuta alături de noi!”, a transmis Dan Șucu pe canalele de comunicare ale Rapidului.

Dan Șucu aduce întăriri la Rapid: „Trebuie să îmbunătățim 5-6 poziții în lot”

Absențele lui Petrila sau Rrahmani încep să cântărească tot mai mult la Rapid. Pe lângă eliminarea prematură din Cupa României Betano, giuleștenii nu au mai câștigat de 3 meciuri în campionat și au coborât pe locul 4.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu a anunțat că Rapid se va întări cu mai multe transferuri în perioada de mercato din iarnă. În ultimele meciuri din 2023, Rapid le înfruntă pe FC Voluntari (acasă), Petrolul (deplasare) și Farul (deplasare).

„Echipa noastră tehnică ne-a semnalat nevoia de a îmbunătăți cinci-șase poziții din lotul existent. Cel puțin doi, poate chiar trei, jucători de valoare vor veni în următoarea fereastră de transferuri.

ADVERTISEMENT

Lor li se vor alătura, începând cu luna ianuarie 2024, și băieții noștri valoroși care acum, din nefericire, sunt accidentați.

Până atunci însă, mai sunt trei etape de campionat și ne așteptăm ca fotbaliștii noștri care intră în teren să înțeleagă dezamăgirea pe care ne-au produs-o și să joace la nivelul la care au jucat împotriva FCSB-ului. Nouă, ca și fani, ne rămâne plăcerea de a-i susține, de a-i încuraja și de a-i împinge spre victorie”, a fost mesajul lui Dan Șucu.

ADVERTISEMENT
Tags: