Sport

Reacția lui Dan Șucu după eliminarea Rapidului din Cupa României Betano: „E frustrant, știind cât de adânc am băgat mâna în buzunar”

Dan Șucu a oferit o primă reacție după eliminarea Rapidului în grupele Cupei României Betano. Acționarul majoritar al giuleștenilor este extrem de dezamăgit.
07.12.2023 | 13:35
Reactia lui Dan Sucu dupa eliminarea Rapidului din Cupa Romaniei Betano E frustrant stiind cat de adanc am bagat mana in buzunar
Dan Șucu a oferit o primă reacție după eliminarea Rapidului din Cupa României Betano.
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a reacționat după eliminarea prematură a Rapidului, în grupele Cupei României Betano. Formația antrenată de Cristiano Bergodi a reușit doar o remiză cu CFR Cluj în Giulești, scor 0-0, și s-a clasat abia pe locul 3 în grupă. Dan Șucu a ținut să transmită un mesaj suporterilor după acest eșec.

Reacția lui Dan Șucu după eliminarea Rapidului din Cupa României Betano: „E frustrant, știind cât de adânc am băgat mâna în buzunar”

Rapid nu a reușit să obțină victoria în derby-ul cu CFR Cluj din ultima etapă a fazei grupelor din Cupa României Betano. Astfel, U Cluj și CFR Cluj s-au calificat în sferturile „competiției surprizelor”, iar formația „alb-vișinie” a rămas pe dinafară.

ADVERTISEMENT

Dezamăgirea este extrem de mare, mai ales că giuleștenii au anunțat că obiectivul asumat este câștigarea Cupei României Betano care în actuala stagiune duce în primul tur preliminar al Europa League. Dan Șucu a precizat că în cazul său și al lui Victor Angelescu durerea este mult mai mare.

„Dragi Rapidiști. Știm că sunteți dezamăgiți. Ratarea unui obiectiv, oricare ar fi acela, nu este un lucru cu care suntem obișnuiți și nici nu vrem să ne obișnuim.

ADVERTISEMENT

Pentru Victor și pentru mine, ca acționari, dezamăgirea se transformă automat în frustrare, știind cât de adânc am băgat mâna în buzunar, rezultatele fiind încă neconcludente.

„Rapid este mai matur anul acesta, dar nu suficient de puternic”

Da, considerăm că Rapid este, în mod cert, mai matur anul acesta decât în anul anterior, dar nu suficient de puternic! Încă nu este la nivelul pe care ni-l dorim cu toții.

ADVERTISEMENT

Sigur, orice echipă se bazează pe fani, pe inima cu care ei se alătură. Dar ne uităm și la o altă echipă de tradiție din București, cu un număr mare de susținători, dar care, cu resurse insuficiente, se luptă cu disperare pentru evitarea retrogradării (n.r. Dinamo)”, a transmis Dan Șucu prin intermediul canalelor de comunicare ale Rapidului.

În ciuda eșecului din cupă, Dan Șucu a anunțat că va continua să bage bani la Rapid. „De aceea, nu vom lasă frustrarea sa ne împiedice să alocăm bani în continuare, ba chiar ne convinge să investim mai mult și mai rapid.

ADVERTISEMENT

Ne-am propus ca echipa noastră să devină cea mai puternică, serioasă și respectată din România, pentru mulți ani de aici înainte, și vom contribui financiar cu orice sumă este nevoie pentru a ajunge la acest rezultat”, au fost cuvintele lui Dan Șucu.

ADVERTISEMENT
Tags: