Sport

Dan Șucu, anunț major la final de an: „Vom investi 5 milioane de euro. Banii au început deja să intre la Rapid”

Dan Șucu a făcut un anunț important pentru suporterii Rapidului. Acționarul majoritar din Giulești va promova o mărire de capital de 5 milioane de euro.
26.12.2023 | 17:45
Dan Sucu anunt major la final de an Vom investi 5 milioane de euro Banii au inceput deja sa intre la Rapid
Dan Șucu a anunțat o investiție de 5 milioane de euro la Rapid. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dan Șucu dă lovitură după lovitură la Rapid. La scurt timp după transferul lui Ermal Krasniqi, dezvăluit în exclusivitate de FANATIK, Dan Șucu a anunțat o mărire de capital de 5 milioane de euro la Rapid. Omul de afaceri vrea să-i transforme pe giuleșteni într-o adevărată forță a SuperLigii.

Dan Șucu, mesaj dur după procesul pierdut la TAS de Rapid: „Este penibil”

Rapid traversează o adevărată criză în materie de procese la TAS. Giuleștenii au pierdut un nou proces și sunt obligați să plătească 750.000 de euro pentru anumite datorii din trecut. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că încă trei dosare au fost deschise la TAS împotriva giuleștenilor, iar solicitările lor cumulate ajung la circa 300.000 euro.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu le-a urat Sărbători Fericite rapidiștilor după care a trecut la atac. Dragi Rapidiști, permiteți-mi să încep prin a vă ura Sărbători Fericite și un An Nou cu multă sănătate și prosperitate! Și, sperăm noi, cu multe realizări!

2023 este anul care ne-a adus multe victorii, care ne-a umplut de mândrie, dar și de înfrângeri neașteptate, care ne-au descumpănit. În ultimele două luni, rezultatele din teren ne-au făcut viața… amară.

ADVERTISEMENT

Și, pentru ca supărarea să fie completă, inclusiv la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv), după patru victorii consecutive, am pierdut un proces important. Acum, suntem obligați să plătim o suma mare de bani (750.000 euro) în contul unor presupuse datorii făcute acum 10-12 ani de către o altă societate.

Este penibil cum aceiași oameni care, prin incompetență și golănie, au falimentat Rapidul, astăzi, sunt formatori de opinie în mass-media și explică ce greșeli ‘impardonabile’ face managementul actual”, a spus Dan Șucu, pe pagina oficială de Facebook a Rapidului.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, anunț major la final de an: „Vom investi 5 milioane de euro. Banii au început deja să intre la Rapid”

Totuși, Dan Șucu nu s-a lăsat descumpănit și a anunțat noi investiții majore la Rapid. Acționarul majoritar a anunțat o mărire de capital de 5 milioane de euro. Banii au început deja să intre în conturile clubului „alb-vișiniu”.

„Pentru noi, însă, seriozitatea și implicarea sunt esențiale și nu le putem promova decât prin exemplul personal. Ca acționari, am promis că vom investi mai mult și mai rapid în întărirea echipei. Respectarea promisiunilor este prima dovadă de seriozitate!

ADVERTISEMENT

În săptămânile următoare, vom promova o mărire de capital de 5 milioane de euro. Acești bani au început deja să intre în conturile clubului și vor ajuta la întărirea echipei, până la nivelul pe care ni-l dorim cu toții.

Mesajul nostru, al acționarilor, este simplu: dacă noi investim sume mari de bani, și enorm de multă energie, atunci și colegii noștri, jucători, antrenori sau angajați ai clubului, au obligația de a fi la fel de implicați și de dedicați.

Sigur că ne dorim o echipa puternică, învingătoare. Aceste victorii le vrem, însă, cu respectarea regulilor competiției sportive și, evident, fără compromisuri”, a mai spus Dan Șucu.

Dan Șucu, apel către suporterii Rapidului: „Puteți să le spuneți că este o minciună”

În finalul comunicatului, Dan Șucu a făcut un apel către suporteri. Printr-o notă inedită, finanțatorul din Giulești a ținut să scoată în evidență că lucrurile se fac ca la carte la Rapid. Omul de afaceri i-a chemat aproape de club pe fanii giuleșteni.

„Dumneavoastră, fanii Rapidului, dacă veți auzi că cineva susține că la Rapid exista înțelegeri anticoncurențiale între noi și un alt club, sau că încercăm să influențăm arbitrajul în favoarea noastră, sau că am contactat vreodată jucători ai echipelor adverse, sau cine știe ce comportamente ilegale sau imorale din partea noastră, puteți să le spuneți liniștiți că nu este adevărat.

Că se înșală! Că este o minciună! Pentru dumneavoastră, fanii noștri, ne dorim ca oriunde mergeți, și oricând afirmați că țineți cu Rapid, să o faceți cu capul sus, cu mândrie!

Să fiți convinși că iubiți cea mai serioasă și respectată echipa din România. Și, cât mai curând, și cea mai puternică! La mulți ani și un 2024 fericit!”, au fost cuvintele lui Dan Șucu.

ADVERTISEMENT
Tags: