Sport

Dan Șucu, deranjat de arbitrajele de care are parte Rapidul: „Îmi pun în pericol investițiile!”

Dan Șucu a vorbit despre arbitraje și a spus că nu este de acord ca investiția făcută de el să fie pusă în pericol de prestația arbitrilor.
23.02.2023 | 11:41
Dan Sucu deranjat de arbitrajele de care are parte Rapidul Imi pun in pericol investitiile
Dan Șucu, deranjat de arbitraje. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Acționarul Rapidului a dat exemplu negativ ceea ce se întâmplă în handbal, spunând că la fotbal este mai bine, însă că mai sunt multe lucruri de pus la punct și are credința că în viitorul apropiat se vor regla lucrurile la nivel mondial, motiv pentru care și campionatul României nu va mai suferi din cauza gafelor arbitrilor.

Dan Șucu, deranjat de arbitrajele de care are parte Rapidul

Dan Șucu a recunoscut că este deranjat de arbitraje, explicând că nu i se pare corect ca investiția pe care a făcut-o la Rapid să fie pusă în pericol de niște greșeli de arbitraje: „N-am avut niciodată percepția această. Să vedem, intrăm în play-off și vedem.

ADVERTISEMENT

Am tot auzit că CFR-ul a fost avantajată în alți ani, dar anul ăsta am văzut că a fost un sezon normal, adică au fost și avantajați și dezavantajați. N-am înțeles niciodată de ce s-a vorbit despre clubul nostru de către oficiali ai altor cluburi!

Noi am putea să ne plângem de un arbitraj care nu a fost în regulă pentru noi, dar nu e normal să judecăm un alt club pentru arbitrajul de care a avut parte, pentru simplul fapt că nu suntem implicați direct în situația respectivă”.

ADVERTISEMENT

„Da, mă deranjează ca investiția să fie pusă în pericol de către un arbitru. E unul dintre lucrurile foarte problematice de la sporturi în general. Eu la handbal nu mă mai uit tocmai din cauza influenței mari pe care o are un arbitru”, a mai spus Dan Șucu, la TV OrangeSport.

„Fotbalul va găsi soluții pentru a corecta arbitrajele!”

Dan Șucu a continuat și este încrezător în privința viitorului apropiat, fiind convins că în fotbal se vor corecta mult mai bine greșelile de arbitraj, pentru ca rezultatele finale să nu mai fie influențate: La fotbalul nu e așa de mare, dar există, trebuie să fie corectat într-un fel sau altul.

ADVERTISEMENT

Sunt convins că în viitorul apropiat, fotbalul va găsi o soluție pentru a corecta arbitraje. Am văzut în România, oameni angajați special pentru a pune presiune pe arbitri, ceea ce nu mi se pare corect”.

„Noi nu o să ajungem niciodată să punem presiune pe arbitri. Nu am în telefon niciun număr al unui arbitru din România, nu am vorbit niciodată cu cineva care arbitrează meciurile din România, poate doar dacă mi-a fost client, în afara fotbalului.

ADVERTISEMENT

Mai e ceva foarte important, schimbarea campionatului prin sistemul play-off/play-out își arată roadele acum, pentru că nu mai este așa de ușor ca unele cluburi să se dea la o parte în drumul altora. Mi se pare mult mai greu să se facă astfel de lucruri prin acest sistem”, a mai spus Dan Șucu.

ADVERTISEMENT
Tags: