Sport

Dan Șucu, dărâmat după ce Louis Munteanu a deschis scorul în partida Farul – Rapid. Foto

Farul Constanța, campioana României, primește vizita celor de la Rapid București în etapa a 6-a a play-off-ului din SuperLiga.
24.04.2024 | 20:37
Reacția lui Dan Șucu după ce Louis Munteanu a deschis scorul în partida Farul - Rapid. Foto. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Farul Constanța, campioana României, și Rapid București, echipă aflată pe locul 5 în acest moment, își dispută prima etapă a returului din play-off-ul Superligii România, pe stadionul de la Ovidiu.

Dan Șucu, înmărmurit după ce Louis Munteanu a deschis scorul în partida Farul – Rapid

Atacantul celor de la Farul, împrumutat de la Fiorentina în acest sezon, a reușit să deschidă scorul în partida cu Farul. Jucătorul lui Hagi a marcat după 3 ocazii clare de gol, pe care acesta le-a ratat în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Totul a început în minutul 3, când atacantul a reușit să deschidă scorul, dar golul acestuia a fost anulat pe motiv de offside. Asediul lui Munteanu la poarta celor de la Rapid a continuat și în minutul 9, când jucătorul lui Hagi a trimis puțin pe lângă cadrul porții.

În minutul 16, același Louis Munteanu a fost aproape să deschidă scorul, dar șutul acestuia de la 16 metri a lovit bara. Până la urmă, atacantul lui Hagi a reușit să marcheze pentru 1-0, când acesta a profitat de centrarea perfectă a lui Kiki și a trimis mingea în poartă, după o ieșire puțin haotică a lui Marian Aioani.

ADVERTISEMENT

Golul fotbalistului de la Farul l-a lăsat înmărmurit pe Dan Șucu, patronul celor de la Rapid care a ales să fie alături de propria echipă în deplasarea de la Ovidiu, deplasare din care clubul din Giulești trebuie să plece neînvinsă pentru a mai spera la Europa.

sucu
Dan Șucu, dărâmat după ce Louis Munteanu a deschis scorul în partida Farul – Rapid. Captură foto: Prima Sport

Bogdan Lobonț a vorbit despre un posibil transfer al lui Louis Munteanu la Rapid: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!”

Întrebat despre un posibil transfer al lui Louis Munteanu la Rapid, Bogdan Lobonț, antrenorul clubului din Giulești, a avut o reacție care a stârnit hohote de râs.

ADVERTISEMENT

„Pe Louis îl cunosc de patru ani de zile. A crescut foarte mult, îl știu de când a plecat la Fiorentina. Am avut ocazia să-l urmăresc la Fiorentina Primavera.

(n.r. L-ai vrea la Rapid?) Deci aici ai vrut să ajungi (n.r. râde)? Eu îi vreau pe cei mai buni. Și pe Messi îi vreau la Rapid, și pe Ronaldo îl vreau la Rapid, și pe Vinicius îl vreau la Rapid.

ADVERTISEMENT

Pe toți, și pe Rafa Leao îl vreau la Rapid, și pe Alisson îl vreau la Rapid. Pe toți cei mai buni îi vreau la Rapid”, a declarat Bogdan Lobonț la conferinţa de presă.

ADVERTISEMENT