Sport

Farul – Rapid 3-1, în etapa 6 din play-off în SuperLiga. Giuleștenii, tot mai departe de cupele europene

Farul Constanța s-a impus cu scorul de 3-1 în partida cu Rapid. Echipa lui Gică Hagi a făcut un pas uriaș în lupta pentru locul doi.
24.04.2024 | 20:18
Farul  Rapid 31 in etapa 6 din playoff in SuperLiga Giulestenii tot mai departe de cupele europene
Farul - Rapid 1-1, în etapa 6 din play-off în SuperLiga. Rrahmani egalează dintr-un penalty controversat. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
24-04-2024
16:00

Final: Farul - Rapid 3-1 (L. Munteanu 40, Andronache 67, Benchaib 69 / Rrahmani 45+1)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min 90+4: Final de meci la Ovidiu! Farul Constanța câștigă meciul cu Rapid București și face un pas important în lupta pentru locul doi. 

Min. 69 – GOOOL Farul!!! Benchaib îl învinge pe Drăghia cu un șut la colțul lung!

Min. 67 – GOOOL Farul!!! Andronache face 2-1 din pasa lui Louis Munteanu!

Min. 55 – Ocazie mare pentru Rapid! Buzbuchi îl blochează pe Krasniqi, care șutează la colțul scurt!

Min. 46 – A început repriza a doua! Aioani nu se mai află pe teren, iar în locul său a intrat Virgil Drăghia.

Min. 45+1 – GOOOL Rapid!!! Rrahmani face 1-1 dintr-un penalty contestat de gazde! Nedelcu ar fi jucat mingea cu mâna după șutul lui Borza.

Min. 45 – Încă o ratare la poarta Rapidului! Vînă îl întinde pe Aioani, care respinge în corner.

Min. 40 – GOOOL Farul!!! Inevitabilul se produce și Louis Munteanu deschide scorul ajungând la cota 10 în acest sezon.

Min. 38 – Kiki centrează excelent din stânga, dar Rivaldinho reia mult prea slab, cu capul, direct în brațele portarului.

Min. 15 – Munteanu e tot mai aproape de gol! Șut plasat de la 16 metri, dar bara îl salvează pe Aioani!

Min. 9 – O nouă ocazie la poarta lui Aioani! Louis Munteanu a șutat la colțul lung, dar balonul trece pe lângă.

Min. 3 – Louis Munteanu bagă mingea în poartă, dar atacantul este semnalizat în ofsaid.

Min. 1 – A început meciul!

24-04-2024
14:15

Echipele de start la Farul - Rapid, ora 19:00

Vezi toate fazele video importante aici. 

Farul: Buzbuchi – Boli, Larie, M. Popescu, Kiki – Vînă, Nedelcu, Grameni – Deaconu, Munteanu, Rivaldinho. Rezerve: Mușat, Sîrbu, Grosu, Henrique, Ganea, Dănulească, N. Popescu, Casap, A. Stoian, Andronache, Benchaib, Queiros. Antrenor: Gheorghe Hagi

Rapid: Aioani – Braun, Cristea, D. Grigore, Borza – Oaidă, P. Iacob – Krasniqi, Hasani, Petrila – Rrahmani. Rezerve: Drăghia, Onea, Săunaru, Bădescu, Emmers, Cepoi, Kait, El Sawy, Funsho, Papeau, Burmaz. Antrenor: Bogdan Lobonț.

Returul play-off-ului din SuperLiga începe miercuri, 24 aprilie, cu un meci foarte interesant. Farul – Rapid se joacă de la 19:00 și găsește cele două formații în stări de spirit total diferite.

Rapid – Farul, live video online, în etapa 6 din play-off în SuperLiga

Prima etapă din returul play-off-ului vine cu un adversar care le dă fiori rapidiștilor. Trupa lui Gică Hagi i-a băgat în criză pe giuleșteni, după victoria cu 2-1 din prima etapă. Acela a fost si rezultatul care a dat sratul dezastrului încheiat cu plecarea lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

De la partida disputată în data de 15 martie, Rapid nu a mai câștigat niciun meci. Mai mult, giuleștenii au pierdut trei partide. Ei au obținut un singur egal, 2-2 cu FCSB, la debutul lui Bogdan Lobonț ca antrenor principal al echipei.

Gazdele de la Farul, în schimb, sunt într-o formă de zile mari. Constănțenii au două victorii la rând, contra celor de la Universitatea Craiova și CFR Cluj. Campioana en-titre i-a umilit pe ardeleni cu 5-1 în etapa trecută! Astfel, Hagi speră din nou la o clasare pe un loc care să îi ofere o portiță către UEFA Conference League.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV Farul – Rapid

Primul meci al rundei din play-off va fi televizat pe Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Totodată, partida poate fi urmărită pe FANATIK.ro în format LIVE VIDEO.

Aici puteți afla care sunt echipele de start și veți găsi imediat după meci cele mai tari reacții ale antrenorilor, jucătorilor și conducătorilor celor două echipe.

ADVERTISEMENT

Program și clasament play-off SuperLiga

Două dintre cele trei meciuri ale rundei a șasea din play-off sunt programate miercuri, în timp ce joi se joacă cea de-a treia partidă a etapei.

Miercuri, 24 aprilie

  • ora 19:00 Farul – Rapid (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 21:45 Sepsi – FCSB (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
ADVERTISEMENT

Joi, 25 aprilie

  • ora 21:45 Universitatea Craiova – CFR Cluj (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Clasament play-off SuperLiga

clasament play-off Superliga

Cote pariuri în meciul Farul – Rapid

Casele de pariuri oferă cote surprinzătoare la această partidă. Deși constănțenii sunt mai bine clasați și traversează și o perioadă mult mai bună de formă, ei nu sunt favoriți la victorie.

Cota pe “1 solist“ este 2,95. Remiza este cotată cu 3,25, iar un succes al rapidiștilor are cota 2,47. Un meci cu “peste 2,5 goluri“ oferă cota 1,91, iar “sub 2,5 goluri“ are cota 1,93.

Farul – Rapid, live stream, 19:00, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

În sezonul regulat, meciul de la Ovidiu s-a încheiat cu scorul de 0-0. În turul din Giulești, bucureștenii s-au impus cu 3-1 în 20 august 2023.

Precedenta întâlnire Farul – Rapid din play-off-ul SuperLigii a avut loc în mai 2023 și s-a încheiat cu un astronomic 7-2 pentru oamenii lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT