Sport

Dan Şucu, la concurenţă cu Gică Hagi: „Noi avem şi lucruri mai bune decât acolo”

Dan Șucu a anunțat că poate concura cu Gică Hagi, spunând că la Rapid sunt lucruri chiar mai bune decât la Academia Hagi.
05.10.2023 | 09:19
Dan Sucu la concurenta cu Gica Hagi Noi avem si lucruri mai bune decat acolo
Dan Şucu, la concurenţă cu Gică Hagi. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Acționatul majoritar al giuleștenilor a vorbit la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” cu Robert Niță despre progresul pe care l-a făcut Academia Rapidului, care poate concura direct cu Academia Gică Hagi.

Dan Şucu, la concurenţă cu Gică Hagi

Dan Șucu a vorbit la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” despre diferențele dintre Academia Rapidului și cea a lui Gică Hagi, explicând că giuleștenii se pot axa mai mult pe zona de performanță decât „marinarii”

ADVERTISEMENT

Acum vorbind doar economic, zona de elită, costă în jur de un milion de euro pe an. Ea trebuie să producă minimum un jucător sau doi jucători pentru echipa mare.

Academia nu numai că trebuie să fie în primele trei din România, dar trebuie să producă jucători pentru echipa mare, care ulterior să fie vânduți mai departe”.

ADVERTISEMENT

„Noi ne putem concentra mai mult pe zona de performanță!”

Cu cât ai mai multe opțiuni, cu atât ai mai multe șanse de a prevala. Ideea e să îi dai posibilitate zonei sportive să aibă cât mai multe opțiuni, pentru a-și manageria treaba bine.

Până la un punct, Academia Gică Hagi poate fi un model pentru noi. Premisele domnului Hagi sunt și de circumstanțele concrete care sunt în clipa de față la Farul”, a continuat Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

Noi avem lucruri și mai bune decât la Farul! Avem o bază mare de fani, care e mai puternică decât ce are dânsul și e normal ca această bază de fani să ne sprijine și să nu ne forțeze neapărat dacă reușim să cumpărăm un jucător de bună calitate să fim forțați să îl vinndem, din considerente financiare.

La domnul Hagi lucrurile sunt mult mai înghesuite din punct de vedere economic decât la noi. Noi ne putem concentra mult mai mult pe zona de performanță și într-o mai mică măsură pe bugete”, a mai spus Dan Șucu, la „SUFLET DE RAPIDIST”.

ADVERTISEMENT

„SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Ce OBIECTIV a impus Dan Sucu la ACADEMIA Rapidului | Giulestiul, LA CONCURENTA cu Gica Hagi

ADVERTISEMENT