Sport

Dan Şucu, afacere de milioane cu George Copos: „N-a fost uşor să negociez cu el”

Dan Șucu a făcut o afacere de milioane cu George Copos, recunoscând că nu i-a fost ușor să negocieze cu fostul patron al Rapidului.
04.10.2023 | 20:48
Dan Sucu afacere de milioane cu George Copos Na fost usor sa negociez cu el
Dan Şucu, afacere de milioane cu George Copos. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Acționatul majoritar al giuleștenilor a vorbit la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” cu Robert Niță și despre faptul că l-a mai invitat de-a lungul timpului pe Dan Șucu să vină pe stadion, însă acesta l-a refuzat de fiecare dată.

Dan Şucu, afacere de milioane cu George Copos

Dan Șucu a vorbit la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” despre o afacere de milioane pe care a făcut-o cu George Copos, recunoscând că a cumpărat baza „Constructorul” de la acesta.

ADVERTISEMENT

„Am mai discutat cu George Copos. Baza ’Constructorul’ este cumpărată chiar de la dânsul. N-a fost ușor să negociez, dar eram la curent, știam. Eu sunt mai tranșant, dânsul este tipul de persoană, care mai vrea să discute și în alte zile.

L-am invitat la stadion de câteva ori, mi-a spus că se mai gândește, mi se pare că îi este greu să vină, mi se pare că are o problemă personală, pe care o înțeleg, am citit despre asta”, a mai spus Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

Ce deficit va avea Rapid în actualul sezon

Dan Șucu a vorbit și despre deficitul financiar pe care Rapid îl va avea în acest sezon: „În mod normal, sezonul acesta, calculele noastre când vorbim de activitatea curentă.

Există mai multe căldări, activitatea curentă e una, activitatea de investit în jucători e alta, activitatea de investiții în infrastructură e alta. Investițiile în infrastructură le fac eu, alea nu se pun.

ADVERTISEMENT

Bugetele ne vorbesc cam de 1.700.000 de euro pentru anul acesta. Deobicei, cheltuielile tind să crească mai mult decât de aștepți, iar veniturile tind să nu crească așa mult”.

„Eu tind să cred că deficitul va fi cuprins între 1.500.000 de euro și 2.000.000 de euro din activitatea curentă a acestui an, e în linie cu ce ne-am gândit.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește investițiile în jucători, totul depinde de oportunitate. Nu o să spunem nu la o situație care ne convine. Noi îl vedem pe Petrila ca o investiție, la fel și Borza, Rrahmani la fel”, a mai spus Dan Șucu, la „SUFLET DE RAPIDIST”.

„SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Dan Sucu, AFACERE de milioane cu George Copos

ADVERTISEMENT