Sport

Dan Şucu, la cuţite cu Marian Iancu? “Este genul de persoană cu care nu port o conversaţie”

Dan Șucu, acționarul principal de la Rapid, a comentat criticile primite din partea lui Marian Iancu, fost patron la Poli Timișoara.
03.10.2023 | 23:03
Dan Sucu la cutite cu Marian Iancu Este genul de persoana cu care nu port o conversatie
Dan Șucu i-a răspuns la SUFLET DE RAPIDIST lui Marian Iancu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu, patronul de la Rapid, a fost, în ultimul an, atacat de mai multe ori de Marian Iancu, rapidist convins și fost patron de echipă din SuperLigă.

Dan Șucu îi răspunde lui Marian Iancu

Patronul de la Rapid spune că nu îi va răspunde lui Marian Iancu, nefiind interesat de ceea ce are de comentat acesta. Mai mult, spune că nu ar putea purta o conversație cu acesta.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu crede că are parte de o expunere mult mai mare de când a devenit patronul la Rapid, spunând că este recunoscut mai mult ca patron de fotbal decât patron de magazin de mobilă, deși afacerea lui are o vechime de zeci de ani.

Nu urmăresc ce spune domnul Iancu de la Timișoara. Din punctul meu de vedere, genul acesta de persoană nu este tipul de persoană cu care port o conversație. Nu există. Dacă am o persoană cu credibilitate, care are niște realizări personale, care are conținut, am înțeles. 

ADVERTISEMENT

În breasla în care am activat, noi am avut destul de mult de comunicat. Dintre oamenii de afaceri, noi am avut destul de multă prezența, dar prezența nu a fost pentru publicul larg, noi am avut în breasla noastră o mai mare penetrare.

Dacă vorbim despre breasla sportivă care are o vizibilitate mai mare, după 30 de ani în care am creat una dintre cele mai mari societăți din România, simt că nu mai sunt conceput drept Șucu de la Mobexpert, ci Șucu de la Rapid, deși ceea ce am creat la Mobexpert, este de 30-40 de ori, financiar vorbind, mai mare decât Rapid.

ADVERTISEMENT

E de așteptat, există oameni care au interese diferite și își apără interesele cu toate mijloacele. Mai puțin în afaceri te întâlnești cu această atitudine ostilă, pe față. Și în afaceri sunt lovituri la glezne, dar mai ascunse”, a spus Dan Șucu, la SUFLET DE RAPIDIST.

Cum îl atacă Marian Iancu

Ultimul atac al lui Marian Iancu la adresa lui Dan Șucu a avut loc în urmă cu doar câteva zile. La un podcast, acesta a spus că omul de afaceri nu vrea să investească prea mult și își dorește să vândă cât mai mult.

ADVERTISEMENT

Eu sunt rapidist, născut în Giulești, gândesc pentru Rapid. Domnul Șucu conduce cu bani puțini, iluzii mari și cum ne vine o hârtie prin fax la club vindem pe oricine.

Dacă o să vină o ofertă pentru Șucu, mare minune dacă nu se vinde și pe el“, a spus Marian Iancu, potrivit Un Podcast, difuzat pe Youtube.

SUFLET DE RAPIDIST este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 17:30, joi.

Dan Șucu îi răspunde lui Marian Iancu

ADVERTISEMENT