Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Şucu, reacţie după accidentarea gravă a lui Rrahmani: “Timpul este esenţial! Îi vom trimite un avion privat”. Exclusiv

Dan Șucu a oferit prima reacție după accidentarea gravă a lui Albion Rrahmani. Acționarul de la Rapid este pregătit să trimită un avion privat pentru ca atacantul să ajungă cât mai repede la București.
13.10.2023 | 11:24
Dan Sucu reactie dupa accidentarea grava a lui Rrahmani Timpul este esential Ii vom trimite un avion privat Exclusiv
Ce decizie a luat Dan Șucu după accidentarea lui Rrahmani. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Atacantul de la Rapid a suferit o accidentare la genunchi în meciul câștigat de Kosovo cu Andorra, scor 3-0. Dan Șucu a oferit prima reacție după accidentarea gravă a lui Rrahmani. În exclusivitate pentru FANATIK, acționarul giuleștenilor susține că fotbalistul kosovar trebuie să ajungă cât mai repede la București.

Dan Şucu, reacţie după accidentarea gravă a lui Rrahmani

Dan Șucu a oferit prima reacție, în exclusivitate pentru FANATIK, după accidentarea gravă a lui Albion Rrahmani. Acționarul majoritar de la Rapid susține că atacantul trebuie să vină de urgență la București. Patronul Mobexpert a mai spus că este pregătit să trimită un avion privat, pentru a-l aduce pe kosovar cât mai repede la capitală.

ADVERTISEMENT

“Este o veste proastă, evident, pentru noi. Sperăm ca lucrurile să nu fie atât de grave precum s-au prezentat aseară. Când am auzit… Trebuie să ai inimă tare când intri în fotbal pentru că apar tot felul de surprize neplăcute, când nu te aştepţi.

Nu avem un diagnostic clar. Însă, asta vă spun fără să avem diagnostic şi controalele necesare… se pare că nu ar fi o problemă la genunchi, la ligamente, ci mai degrabă o problemă osoasă la peroneu.

ADVERTISEMENT

Asta ar fi o veste care ne-ar încuraja şi pe noi şi pe Rrahmani, dar insist pe ideea că nu avem un diagnostic clar şi trebuie să aşteptăm, să vedem ce se întâmplă. Oasele se refac cel mai repede, cu restul este mai complicat. Sperăm să nu fie atât de grav.

De azi-noapte suntem în contact permanent cu agentul jucătorului, Rrahmani este în drum spre casă, vom face toate demersurile necesare ca în această seară să ajungă la Bucureşti. Dacă va fi cazul, îi vom trimite şi un avion privat.”, a declarat Dan Șucu, exclusiv pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Rrahmani va fi îngrijit de doctorul lui Papeau

Francezul Jayson Papeau a lipsit de la Rapid aproape un an de zile, după o fractură suferită în meciul cu FC Botoșani din sezonul trecut. Mijlocașul a fost îngrijit de doctorul de casă al celor din Giulești, Vlad Georgianu. Dan Șucu are încredere că același doctor îl va putea ajuta și pe Rrahmani.

“Timpul este foarte important şi ar fi ideal ca în această seară Rrahmani să ajungă în Bucureşti. Daniel Niculae va merge cu el la doctorul nostru, la domnul Vlad Georgianu, pentru a-l băga în programul de recuperare.

ADVERTISEMENT

Vlad Georgianu este doctorul care l-a recuperat şi pe Papeau, este un specialist eminent, avem încredere deplină în el şi ne-a ajutat de fiecare dată cu cazurile delicate de la echipă. Iar Rrahmani va intra şi el pe mâna lui Vlad Georgianu.”, a spus acționarul de la Rapid, pentru FANATIK.

Dan Șucu rămâne optimist după accidentarea lui Rrahmani

“Timpul este esenţial. Să îl aducem cât mai repede la Bucureşti, să vedem ce are şi să înceapă recuperarea. Este drum de 12 ore de la Priştina la Bucureşti. Nu se pune problema ca el să vină cu maşina.

De aceea vă spun că o să găsim orice fel de soluţie ca să îl punem pe avion şi să îl aducem la Bucureşti. Pentru că lucrurile acestea contează foarte mult şi timpul pe care trebuie să îl rezolvăm este foarte rapid.

Este vorba de respectul clubului Rapid pentru jucător, întotdeauna noi ne-am respectat jucătorii pentru că şi noi aşteptăm acelaşi respect din partea jucătorilor pentru Rapid. Rrahmani este un fotbalist extrem de valoros, un om deosebit, ne-a ajutat enorm până acum.

Eu sunt optimist, sper să fie bine şi deja diseară să fie la Bucureşti şi să intre în programul de recuperare. Repet, nu ştim la momentul acesta care e diagnosticul final, dar suntem optimişti.”, a mai spus Dan Șucu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT