Sport

Albion Rrahmani, în scaun cu rotile la sosirea în România! Imagini emoționante cu atacantul Rapidului. Update

Albion Rrahmani a revenit în România după accidentarea gravă suferită la echipa națională. Atacantul Rapidului se poate deplasa doar cu ajutorul unui scaun cu rotile.
13.10.2023 | 22:52
Albion Rrahmani in scaun cu rotile la sosirea in Romania Imagini emotionante cu atacantul Rapidului Update
Albion Rrahmani, scos pe targă în Andorra - Kosovo 0-3! Atacantul Rapidului, accidentare gravă. Sursa: captură tv
ADVERTISEMENT
13-10-2023
20:00

Albion Rrahmani, în scaun cu rotile la sosirea în România

Așa cum Dan Șucu a declarat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, Albion Rrahmani s-a întors în România cu un avion privat. Atacantul Rapidului a suferit o fractură la glezna dreaptă și a fost scos cu targa de pe teren la meciul Andorra – Kosovo, scor 0-3 în preliminariile Euro 2024.

Fotbalistul de 23 de ani a revenit în România în scaun cu rotile. Vlad Georgeanu, medicul care l-a operat pe Papeau, urmează să se ocupe de problemele atacantului kosovar.

Pe lângă faptul că a apărut în scaun cu rotile, Albion Rrahmani are un bandaj uriaș la piciorul drept. „Voi face din nou o serie de examinări și după voi vedea ce trebuie să fac.

Sper să mă reîntorc pe teren cât mai repede posibil. Vreau să le promit tuturor fanilor Rapidului că voi reveni mai puternic ca niciodată. Mă doare foarte tare, pentru că este prima mea accidentare.

Cred că este o fractură, dar voi vedea diseară după ce voi face din nou niște examinări. Nu știu cât voi lipsi, sper să fie mai puțin de 3 luni. Este foarte greu pentru mine.

Am avut un început bun la Rapid. Sper ca echipa să câștige toate meciurile și să nu-mi simtă lipsa pe teren”, a declarat Albion Rrahmani.

 

13-10-2023
12:05

Albion Rrahmani, fractură la glezna dreaptă! Va lipsi cel puțin trei luni

Albion Rrahmani s-a accidentat la primul meci ca titular pentru naționala din Kosovo. Atacantul Rapidului, aflat în mare formă, a fost scos cu targa de pe teren în minutul 65 al meciului Andorra – Kosovo, scor 0-3 în etapa a 7-a din preliminariile Euro 2024. 

Dan Șucu a reacționat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, după accidentarea gravă suferită de atacantul de 23 de ani. Federația de Fotbal din Kosovo a venit cu un comunicat oficial, dezvăluind că problema medicală a lui Rrahmani este cât se poate de gravă. 

Atacantul a suferit o fractură la glezna dreaptă și va fi supus unei intervenții chirurgicale. Atacantul Rapidului va sta pe bară minimum 3 luni.

“În timpul meciului dintre Andorra și Kosovo, din preliminariile Euro 2024, atacantul Albion Rrahmani a suferit o accidentare și a fost trimis imediat să efectueze examinări medicale în spitalul din Andorra La Vella. În urma testelor, s-a determinat că are o fractură la glezna dreaptă și va efectia o operație.

Toți coechipierii și staff-ul echipei naționale au fost afectați de accidentarea suferită de Albion, dar se așteaptă să depășească cu bine perioada de reabilitare și să revină și mai puternic pentru a-și arăta talentul la nivel internațional.

FFK este determinată să se implice în refacerea lui Albion și lucrează îndeaproape cu clubul său, Rapid București, și experți medicali pentru a ne asigura că operația și recuperarea vor fi cât mai reușite”, se arată în comunicatul Federației Kosovare de Fotbal. 

Kosovo a câştigat fără emoţii meciul din Andorra, scor 3-0. Chiar dacă au rămas doar cu şanse teoretice de calificare după înfrângerea de pe Arena Naţională, kosovarii au reuşit o victorie convingătoare în deplasare.

Albion Rrahmani, scos pe targă în Andorra – Kosovo 0-3! Suspect de ruptură a ligamentelor încrucişate?

Pentru Albion Rrahmani trebuia să fie o seară specială. A fost titularizat în premieră în echipa naţională din Kosovo, dar după o oră de joc, totul s-a transformat într-un coşmar pentru atacantul rapidist.

ADVERTISEMENT

În minutul 66 al confruntării, atacantul a suferit o accidentare urâtă la genunchi şi există îngrijorări în ceea ce priveşte o ruptură a ligamentelor încrucişate, care l-ar scoate din joc pentru o perioadă lungă.

Imediat după meci, selecţionerul kosovarilor, Primoz Gliha, a spus: „Nu cunoaștem acum gravitatea accidentării. Trebuie să așteptăm o confirmare oficială mâine dimineață”.

ADVERTISEMENT

Rapid îl mai are în atac doar pe Kevin Soni! Camerunezul nu a debutat

Sunt veşti foarte proaste pentru Cristiano Bergodi şi Rapid. Albion Rrahmani a impresionat în ultimele meciuri ale giuleştenilor, dar este foarte posibil să fie scos din circuit pentru o vreme.

După plecarea lui Marko Dugandzic, Rapid mai are un singur atacant clasic în lot. Camerunezul Kevin Soni are 25 de ani, dar nu a apucat să debuteze pentru giuleşteni, Bergodi spunând că nu este pregătit din punct de vedere fizic:

ADVERTISEMENT

“Rrahmani este un jucător foarte important pentru noi. Pleacă bine și de pe loc cu mingea și fără minge. E un jucător care atacă în adâncime, în profunzime. Acum e doar așa într-un moment și nu puteam să ne așteptăm să dea gol în continuare.

Nu este ușor. Va fi, oricum, golgheter. Cred eu că va ajunge la numărul de goluri al lui Dugandzic”, a spus Bergodi la FANATIK SUPERLIGA în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

Kosovo are şanse minime de calificare la Euro 2024, în condiţiile în care are şase puncte mai puţin decât România, echipa aflată pe ultimul loc calificant la turneul final.

ADVERTISEMENT