Life

Dan Ursa, marele absent de la Survivor All Stars, rupe tăcerea: „Întrece orice așteptare”

Dan Ursa, câștigătorul sezonului 4 Survivor România, a vorbit despre sezonul All Stars din care, deocamdată, lipsește! Ce zice de concurenți?
24.01.2024 | 12:44
Dan Ursa marele absent de la Survivor All Stars rupe tacerea Intrece orice asteptare
Dan Ursa, marele absent de la Survivor All Stars. Foto: Instagram/ PRO TV/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Dan Ursa face primele declarații, în exclusivitate pentru FANATIK, despre absența sa de la Survivor All Stars. Este singurul câștigător care nu a fost cooptat (încă!) pentru a face parte din sezonul suprem, așa cum l-a denumit prezentatorul Daniel Pavel.

Dan Ursa, marele absent de la Survivor All Stars

Va merge Ursa ca rezervă în Dominicană sau PRO TV i-a dat cu flit de tot? Războinicul din Tășnad a recunoscut, pentru FANATIK, că și la urechile sale a ajuns zvonul că s-ar putea număra printre viitorii concurenți. Evident, sportivul nu poate confirma 100% dacă a bătut palma cu PRO TV sau nu, având în vedere că la mijloc este un contract de confidențialitate.

ADVERTISEMENT

„Sunt doar zvonuri deocamdată”, este răspunsul evaziv dat de Dan Ursa, pentru FANATIK, întrebat dacă e și el pe lista de rezerve de la Survivor All Stars. A vorbit, însă, ceva mai liber despre actualul sezon.

Diplomat, ca de obicei, câștigătorul ediției cu numărul 4 a reiterat ceea ce a spus de mai multe ori în competiție, și anume că nu se compară deloc experiența de pe canapea sau din fotoliu cu ceea ce trăiesc faimoșii și războinicii în Dominicană.

ADVERTISEMENT

„Din canapea se vede altfel”

Dan Ursa este ferm convins că publicul încă n-a văzut nimic din acest sezon, că vom asista la niște surprize uriașe. Învingătorul ediției trecute a zis că îi apreciază pe tot participanții mai mult decât atunci când era un simplu fan al emisiunii, asta după ce a rezistat cinci luni în condiții vitrege. Dan Ursa nu a suportat doar probele grele de pe trasee, ci și vremea capricioasă din Dominicană.

„All Stars este, într-adevăr, un sezon suprem. Din canapea se vede altfel. O zic eu care am stat 5 luni în Dominicană. Știu prin ce trec concurenții și cu ce greutăți se confruntă.

ADVERTISEMENT

Asta mă face să-i apreciez pe fiecare dintre ei, atât pe războinici cât și pe faimoși. Având experiența sezonului trecut, sunt sigur că ceea ce urmează va întrece orice așteptare. Abia aștept să văd ce va urma!”, a declarat Dan Ursa, pentru FANATIK.

Și așa a și început Survivor All Stars, dând peste cap toate așteptările! Marea schimbare a acestui sezon a fost anunțată încă dinainte de start. Concurenții nu mai sunt eliminați de telespectatori, ci în urma duelurilor, după nominalizările pe care le fac la consilii.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii nu mai elimină concurenți

Prin urmare, anul ăsta faimoșii și războinicii de la All Stars vor ieși rând pe rând în funcție de cât de buni sunt ca sportivi. Prima concurentă eliminată, care a fost la duel cu Roxana Nemeș, a fost Andreea Tonciu.

Următoarea care va părăsi show-ul, potrivit Viperelor Vesele, este Elena Ionescu. Fosta membră a trupei Mandinga a fost surprinsă pe aeroportul din Frankfurt, zilele trecute, așteptând avionul împreună cu Andreea Tonciu.

Până la ora actuală, topul celor mai buni sportivi de la Survivor All Stars este dominat de echipa albastră, așa cum s-a întâmplat și în ediția trecută. Pe locul întâi se află Ștefania Ștefan.

Tânăra e urmată de Maria Chițu și Alex Delea. Ana Porgras de la Faimoși ocupă un onorabil loc 6 din primele zece pline de nume de războinici. Abia pe al zecelea îl regăsim și pe Zannidache, trapperul revenindu-și în ultima perioadă din punct de vedere sportiv.

ADVERTISEMENT