ADVERTISEMENT
News

Dana Budeanu, acuze dure la adresa lui Nicușor Dan! O înregistrare audio poate arunca în aer sondajele

Autor: Alexandru Năstase | 14.09.2020 | 15:18
Dana Budeanu, acuze dure la adresa lui Nicușor Dan! O înregistrare audio poate arunca în aer sondajele
Nicușor Dan este acuzat de Dana Budeanu că a intervenit pentru un om de afaceri la Primăria Sectorului 4. Sursa foto - DOBRE/ MEDIAFAX FOTO

Dana Budeanu a lansat mai multe acuze dure la adresa lui Nicușor Dan, candidatul susținut de cele mai importante partide din spectrul politic de dreapta!

ADVERTISEMENT

Budeanu a căutat să detoneze o bombă în plină campanie electorală. A postat o înregistrare cu adversarul Gabrielei Firea din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei.

Creatoarea de modă susține că în cadrul clipului audio, Nicușor Dan își folosește influența pentru a ajuta un om de afaceri în relația cu Primăria Sectorului 4.

ADVERTISEMENT

Ce acuze i-a adus Dana Budeanu lui Nicușor Dan!

Pe înregistrare se aude cum angajatul Primăriei susține că s-ar fi respectat de mult legea și omul de afaceri era sancționat, asta dacă nu intervenea Nicușor Dan și nu garanta pentru ei.

„Nicușor, în toată perioada de stării de urgență a stat sub pat sau în dulap. Din dulap, cum zicea fratele tău Rareș, tu Nicușor făceai în continuare combinații.

ADVERTISEMENT

Pandemia a fost doar în timpul în care Firea mergea pe la toate spitalele, iar tu, Nicușor stăteai sub pat.

Dar pe telefoane stăteai să le rezolvi combinațiile tuturor interlopilor, ei pentru asta stăteai. Eu sunt băiat, Nicușor!

ADVERTISEMENT

În jurul tău, nu sunt băieți, sunt fete”, a transmis Dana Budeanu care la puține momente a prezentat și înregistrarea cu Nicușor Dan.

Verdict Politic – Dana Budeanu – 14.09.2020

NICUSOR DAN INREGISTRAT!

Geplaatst door stiripesurse.ro op Maandag 14 september 2020

De remarcat că în timpul clipului este rostit numele unui controversat om de afaceri. Conform celor de la știripesurse.ro este vorba despre despre Mihai Mitrache, cel care are mai multe probleme cu Primăria Sectorului 4 din cauza unei locații din ”Parcul Copiilor”.

ADVERTISEMENT

În cursul zile de astăzi, Nicușor Dan a fost contactat de reporterii FANATIK pentru a-și exprima un punct de vedere la adresa acuzelor, dar acesta a refuzat să o facă.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!