Life

Dana Budeanu, subiect de discuție în emisiunea lui Selly: „Mie îmi place de ea”

06.01.2021 | 13:23
Dana Budeanu subiect de discutie in emisiunea lui Selly Mie imi place de ea
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a devenit un adevărat fenomen în social-media în anul 2020 și continuă să fie un nume care împarte lumea în două. Selly a dezbătut în emisiunea sa, cu invitații săi, succesul pe care îl are creatoarea de rochii de seară și costume, iar dintre cei prezenți în platou, Alice Peneacă a fost cea care i-a luat apărarea și a explicat de ce o place.

Fotomodelul a spus că Dana Budeanu exagerează de multe ori în vlogurile sale sau în aparițiile televizate tocmai pentru că numai prin metoda șocului poți deschide cuiva ochii.

ADVERTISEMENT

Peneacă susține că modul în care se manifestă Budeanu este cel mai potrivit pentru publicul căruia i se adresează, pe care încearcă oarecum să îl scoată din zona turmei, chiar dacă mulți o urmează ca oile dacă vorbim despre sfaturile ei legate de modă.

Dana Budeanu, subiect de bârfă la Selly Show: „Toți de aici suntem fătălăi”

„Toți de aici suntem fătălăi în accepțiunea Danei Budeanu, sigur”, a început Andrei Șelaru discuția despre succesul brunetei.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Prima TV i-a întrebat pe invitații săi ce părere au despre Dana, iar cea care s-a arătat mai degrabă încântată de ceea ce face în mediul online a fost Alice Peneacă.

Alice Peneacă: „Ea încearcă să deschidă ochii cu privire la anumite aspecte”

„Mie îmi place de ea. Mi se pare că este foarte deșteaptă, pentru că a reușit să facă asta și e un brand. Se adresează publicului care face lucrurile astea. E spiritul ăla de turmă și ea exact despre asta vorbește. Trebuie să fii exact oaie să faci ce zice ea. Totul e dus cumva la extreme. 

ADVERTISEMENT

Publicul căreia i se adresează este la un nivel foarte low. Copiii n-ar trebui să stea la televizor la Dana Budeanu. Ea încearcă să deschidă ochii cu privire la anumite aspecte. De pildă, femeile să fie mai feminine, bărbații să fie mai eleganți”, a comentat Alice Peneacă, luându-i apărarea vedetei cunoscute pentru rubrica „Amețitele și mafioții”.

Dana Budeanu a intrat în centrul atenției anul trecut, după ce s-a implicat și în discuțiile legate de politică, fiind extrem de vehementă pe rețelele de socializare în legătură cu măsurile luate de anumiți politicieni și cu felul în care guvernează țara.

ADVERTISEMENT