News

Dana Budeanu, vizată de un dosar penal pentru videoclipul în care îndemna bărbații să altoiască femeile! Reacția dură a designerului

12.06.2020 | 16:46
Dana Budeanu vizata de un dosar penal pentru videoclipul in care indemna barbatii sa altoiasca femeile Reactia dura a designerului
Dana Budeanu sare la gâtul celor care au reclamat-o pentru instigare la violență. Sursa foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

După ce vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut publicului larg sub numele de „Colo” s-a ales cu dosar penal din pricina afirmațiilor făcute într-un videoclip publicat recent în mediul online, când instiga fără rețineri la violarea minorelor de 16 ani pentru simplul fapt că au tendința să poarte ținute provocatoare, este rândul Danei Budeanu să intre în atenția procurorilor.

Controversata creatoare de modă a fost reclamată pentru faptul că într-unul din vlogurile sale i-a îndemnat pe bărbați să își „altoiască” din când în când partenerele, chiar și „preventiv”, redescoperindu-și astfel masculinitatea și făcând un bine societății prin instalarea fricii în sânul femeilor.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu riscă dosar penal pentru videoclipul în care îndemna bărbații să fie violenți cu iubitele lor

El îi suflă în mâncărică și îi dă ei să mănânce. În secunda aia trebuie să iei un pumn și să-i spargi gura. Nu există așa ceva! Ele trebuie altoite! Că instig la violență… Nu instig, tâmpito! Sunt figuri de stil. Figura de stil se numește altoi. Jbac, jbac! Bă, non stop. Preventiv. Nu se poate să ajungi sclavete!

Prima dată când te-a certat aia sau te-a persiflat sau ți-a răspuns în nas la vreo masă în public, undeva, și ți-a dat peste nas, jap! De față cu toată lumea. În secunda în care i-ai dat japul – nu e ceva nasol, ți-a scăpat mâna, așa! – și amețitele din jur iau aminte. 

ADVERTISEMENT

Tu o faci pentru binele comunității, așa trebuie să gândești. Tu o altoiești pe ea puțin așa, te faci că-ți scapă, înțelegi? Nu trebuie să o atingi neapărat, că dacă tu te duci spre ea așa, ea oricum se ferește.

Tu oricum ai vrut, intenția a existat, frica se instalează. Dar se instalează la toate alelalte. Tu faci un bine comunității, bă. Tu devii eroul găștii, la ceilalți fătălăi. ești șmecherul șmecherilor. Ea trebuie să știe că urmează. Trebuie indusă teroarea”, a spus Dana Budeanu în videoclipul publicat în luna martie și șters ulterior de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Replică dură pentru toți cei care au reclamat-o

Chiar dacă riscă să se aleagă cu dosar penal din cauza afirmațiilor făcute la acea vreme, designerul nu are de gând să cedeze în fața ONG-ului FILIA și a tuturor celorlalte „jeguri” care au reclamat-o pentru instigare la violență. „Sunteți doar niște frustrați fără direcție”, le transmite aceasta, într-un vlog publicat recent.

Marș, jegurilor! Nu mă asociați pe mine cu violența împotriva femeilor, gunoaie infecte! Vedeți că n-ați sărit una în 2013, iar la voi acasă „bătaia e ruptă din Rai” pentru copii, larvelor!

ADVERTISEMENT

Nu existați în nicio formă de luptă concretă pentru nimic! Sunteți în majoritate niște rasiști, xenofobi, homofobi, urâți țiganii, urâți orice și pe oricine nu este de acord cu voi și mediocritatea și mizeria poleită și parvenită în care trăiți!

Sunteți nimeni! Nu aveți cum să construiți nimic împotriva mea, pentru că nu aveți nicio bază! Zero! Sunteți doar niște frustrați, fără direcție, pierduți între verdictele mele care urlă despre voi adevărul și pamfletul pe care nu-l înțelegeți! MARȘ!”, a spus Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT