Life

Dana Roba, decizie șoc pentru fetițele ei și ai soțului care a încercat să o ucidă! Se va întâmpla la Tribunal

Dana Roba a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, ce decizie a luat cu privire la copiii ei și ai lui Daniel Balaciu, soțul care a încercat să o ucidă.
16.02.2024 | 13:30
Dana Roba decizie soc pentru fetitele ei si ai sotului care a incercat sa o ucida Se va intampla la Tribunal
Dana Roba își va duce copiii la proces, să depună mărturie împotriva tatălui lor / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba pune la bătaie toate armele de care dispune în procesul pe care îl are cu Daniel Balaciu. În așteptarea divorțului de bărbatul care a încercat să o ucidă, Dana vrea să îi convingă pe judecătorii de la Timișoara că soțul ei este, cu adevărat, un pericol.

Dana Roba, decizie fermă cu privire la copiii ei

Dana Roba a decis să permită judecătorilor să îi implice fiicelor sale și ale lui Daniel Balaciu în procesul acestuia din urmă. Mai exact, micuțele Chantal și Celline vor fi aduse în fața judecătorilor pentru a povesti ce s-a întâmplat în momentele teribile în care tatăl lor încerca să le ucidă mama.

ADVERTISEMENT

”M-am sfătuit cu avocatul. Săptămâna viitoare va fi o nouă înfățișare. Vor veni psihologii de la judecătorie să audieze copiii. Ei au fost martori la eveniment. Eu vreau să îi audieze, să afle de la ei adevărul. Ce s-a întâmplat. Copiii nu vor minți, vor demonstra că el a mințit”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Dana Roba.

Trebuie să reamintim faptul că Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, a încercat să o ucidă cu mai multe lovituri de ciocan în zona capuluiu. Ea a lovit-o în timp ce dormea, în timpul zilei, iar la teribila scenă au fost martore și micuțele. Amândouă, și Chantal, și Celline, au văzut ce s-a petrecut între părinții lor.

ADVERTISEMENT

De altfel, la ultima confruntare, Dana Roba a încercat să se lămurească cu privire la motivele tentativei de omor. ”Procurorul m-a lăsat să îi pun două întrebări. Prima a fost de ce a vrut să mă omoare. Răspunsul a fost `Nu am vrut să te omor`. A doua întrebare a fost `De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?`. Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap”, ne-a spus Dana Roba.

Dana Roba își va duce copiii la psiholog

Dana Roba luptă din toate puterile ca viitorul fost soț al ei să înfunde pușcăria. Ba chiar, ne-a recunoscut ea, este decisă să ceară schimbarea încadrării juridice a faptei. Deja, ne-a dezvăluit ea, a inițiat demersurile legale necesare pentru ca Daniel Balaciu să nu scapte prea ușor.

ADVERTISEMENT

”Avocatul meu se luptă să îi schimbe încadrarea. El e la tentativă de omor simplu, așa a fost încadrat. Vrem să fie băgat la tentativă de omor cu premeditare sau cu cruzime. Vorbim de acele lovituri, lovituri cu cruzime. Altfel scapă prea ușor”, a mai spus Dana Roba, pentru FANATIK.

În altă ordine de idei, Dana Roba ne-a recunoscut că fetițele sale sunt încă afectate de ceea ce s-a petrecut între ea și Daniel Balaciu. Iar semnele cele mai evidente le are de la cea mare, de la Chantal, fetița asistând la tot momentul. Iar acum, ne spune ea, are nevoie de psiholog.

ADVERTISEMENT

”Chantal este foarte afectată de treaba aia. E fata cea mare, a văzut totul. Acum are și sechele. Când sună cineva la interfon vrea să se ascundă, îi e teamă să nu vină el. Amândouă sunt supărate, nici nu vor să audă de tatăl lor.

Eu le zic că nu e ok, dar nici să nu audă de el. Mi-au spus că nu vor să îl mai vadă vreodată O să le duc și pe ele la psiholog. Sper să le treacă problemele pe care le au acum din cauza omului ăluia”, ne-a mai spus Dana Roba.

ADVERTISEMENT