Life

Ce spune Dana Roba după ce a stat față în față cu Daniel Balaciu, soțul care aproape a omorât-o

Dana Roba a fost în dimineața zilei de astăzi, 22 septembrie 2023, la confruntarea de la Parchetul Timișoara cu Daniel Balaciu, soțul care a încercat să o ucidă.
22.09.2023 | 12:01
Ce spune Dana Roba dupa ce a stat fata in fata cu Daniel Balaciu sotul care aproape a omorato
Dana Roba, față în față cu agresorul ei, soțul Daniel Balaciu / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Acum câteva săptămâni, Dana Roba se zbătea, între viață și moarte, pe patul unui spital din Timișoara. Daniel Balaciu o lovise cu un ciocan în cap până i-a zdrobit cutia craniană. A scpat cu viață printr-un miracol, iar acum l-a confruntat pe soțul care a încercat să o ucidă, în fața procurorului, la Parchetul din Timișoara.

Dana Roba, confruntare față în față cu Daniel Balaciu

Dana Roba a fost invitată, în această dimineață, la o confruntare față în față cu soțul ei, Daniel Balaciu. Confruntarea, desfășurată la Parchetul Timișoara, sub ochii procurorului, i-a pus față în față pe agresor și pe victimă, Daniel Balaciu fiind nevoit să răspundă la câteva întrebări.

ADVERTISEMENT

”Am avut un sentiment, nu știu, de plâns. Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că el a ajuns să facă așa ceva. I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta… Nu a zis nimic. Procurorul m-a lăsat să îi pun două întrebări. Prima a fost de ce a vrut să mă omoare.

Răspunsul a fost `Nu am vrut să te omor`. A doua întrebare a fost `De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?`. Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap.

ADVERTISEMENT

Procurorul l-a întrebat atunci ce relevanță avea cât de tare m-a lovit, din moment ce ea avea nevoie de îngrijiri medicale. A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța. Asta deși eu îi ziceam că va face 25 de ani de pușcărie dacă mor, că mai bine face doar 15”, a povestit Dana Roba, în exclusivitate pentru FANATIK.

Dana Roba, afectată de întâlnirea cu soțul ei

Chiar dacă întâlnirea celor doi a avut loc într-un loc în care este în siguranță, Dana Roba ne-a mărturisit că a fost afectată în momentul în care l-a văzut, în fața ei, pe cel care i-a fost soț și căruia i-a dăruit două fetițe minunate.

ADVERTISEMENT

A fost foarte greu pentru mine. Nu știu cum a fost pentru el. El când a ieșit de la Poliție și-a pus tricoul în cap. El nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu am murit, atât”, spune Dana Roba.

Mai mult, ne-a mărturisit ea, i-a fost greu să reziste. Mai ales că, la confruntare, Dana Roba nu a avut alături nici avocatul. Dar, a explicat ea, pentru FANATIK, a simțit că lângă ea sunt îngerii care au șinut-o în viață. Și, cum e credincioasă, a făcut tot ce a putut ca rugăciunile să îi dea puterea de care avea nevoie.

ADVERTISEMENT

”Am plâns mult. Nu mă mai văd cu el, clar, a fost confruntarea. El se comporta ca un om nebun. Procurorul îl întreba ceva, el devia de la răspuns, nu avea nicio treabă. El mințea, continua să mintă. Zicea că eu am fost la el în cameră, că eu i-am dat cu ascuțitoarea în cap. Că eu am început bătaia, de fapt.

Am fost fără avocat la confruntare, avocatul meu a avut niște probleme. Nu m-am dus singură însă, eu am avut alături pe Hristos. Și îngerii aceia care au fost lângă mine și care nu m-au lăsat să mor. I-am simțit lângă mine, era ceata de îngeri cu mine la confruntare”, ne-a mai spus Dana Roba.

Dana Roba e îndrăgostită

Dana Roba, după ce a fost la un pas de moarte, lovită de soțul ei, pare că i-a refăcut viața amoroasă. Alături de ea este un tânăr, Beniamin, cel care, de altfel, a și îngrijit-o pe când era pe patul de spital. Ea ne-a vorbit, în exclusivitate, despre relația care este între ei, acum.

”Da, Beniamin este noul meu iubit. E greu de explicat, e prea lungă povestea cum m-a cucerit. Dar m-a cucerit la spital. Omul ăsta venea la spital, îmi aducea flori, mâncare… A fost alături de mine în cele mai cumplite momente, atunci când eu am ieșit din spitale și nu puteam să mănânc.

Iar ai mei frați nu puteau să vină la mine pentru că nu puteau să își lase job-ul. El venea la mine, avea timp pentru că lucrează 24 cu 72 de ore liber. În zilele lui libere venea să îmi dea să mănânc”, spunea, pentru FANATIK, Dana Roba.

ADVERTISEMENT