Life

Dana Roba, mesaj neașteptat de la mama lui Daniel Balaciu: ”Te-a iubit de aia ți-a dat cu ciocanul în cap”

Dana Roba, discuție surprinzătoare cu mama lui Daniel Balaciu. Ce i-a transmis femeia, după ce a fost lovită cu ciocanul.
15.11.2023 | 19:02
Dana Roba mesaj neasteptat de la mama lui Daniel Balaciu Tea iubit de aia tia dat cu ciocanul in cap
Dana Roba, discuție surprinzătoare cu mama lui Daniel Balaciu. Ce i-a transmis femeia, după ce a fost lovită cu ciocanul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dana Roba a primit un mesaj neașteptat de la mama lui Daniel Balaciu, după ce sportivul a băgat-o în comă în urmă cu mai bine de 5 luni. Cea care i-a dat viață bărbatului susține că fostul arbitru a iubit-o și de aceea i-a dat cu ciocanul în cap.

Dana Roba, discuție surprinzătoare cu mama lui Daniel Balaciu. Ce i-a transmis femeia, după ce a fost lovită cu ciocanul

Dana Roba a dezvăluit că a avut o discuție surprinzătoare cu mama lui Daniel Balaciu. Ce i-a transmis femeia după ce a fost lovită cu ciocanul în cap de mai multe ori și pentru care a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Nicolae Guță nu are o relație bună cu fosta soacră care vede lucrurile complet diferit față de cele din realitate. Femeia susține că fostul arbitru a apelat la violență din prea multă iubire pentru make-up artist.

„Regret că am fost căsătorită cu un monstru, care a vrut să-mi ia viața în data de 6 iunie 2023, în ziua de Rusalii. Eu care am muncit și l-am ținut acasă ca pe un trântor”, a transmis bruneta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„După ce am decurs la operația de dezlegare a trompelor mi-a spus că nu mă mai iubește și că mai bine mă vede moartă, întinsă pe masă, decât gravidă cu al treilea copil. Acesta este Daniel Balaciu.

Când am vorbit ultima dată cu fosta soacră la telefon, mi-a spus: «Lasă nu mai exagera, că nu te-a omorât, te-a iubit, de aia ți-a dat cu ciocanul în cap». Oare dacă ar trece și fața ei pe unde am trecut eu, tot așa i-ar spune?”, a completat Dana Roba.

ADVERTISEMENT

Dana Roba, recunoscătoare pentru a doua șansă

Dana Roba a mărturisit de nenumărate ori că este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că a primit a doua șansă. În urmă cu peste 5 luni a fost la un pas să-și piardă viața, cadrele medicale dându-i foarte puține șanse de supraviețuire.

Medicii care au operat-o și i-au urmărit starea de sănătate au fost prezenți la un miracol. Vedeta este o persoană puternică și a demonstrat asta de multe ori, chiar și atunci când a decis să se întoarcă în salonul de make-up după o perioadă scurtă.

ADVERTISEMENT

La numai 5 săptămâni de la incidentul neplăcut care a lăsat-o într-o baltă de sânge Dana Roba s-a întors la locul de muncă. Familia o sprijină constant, în ciuda faptului că nu este de acord cu relația amoroasă cu Beni.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici...
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici măcar o echipă puternică
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel...
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel Boloș
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
Va fi o zi teribilă în România. Temperaturi greu de îndurat
Va fi o zi teribilă în România. Temperaturi greu de îndurat
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în...
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO