Life

Dana Roba, noi dezvăluiri despre procesul cu Daniel Balaciu. Ce spune despre omul care a desfigurat-o: „Pedeapsa lui ar urma să fie între 7 și 12 ani”

Dana Roba a făcut declarații despre procesul cu fostul soț, Daniel Balaciu. Bărbatul ar urma să stea o perioadă lungă după gratii.
14.11.2023 | 09:46
Dana Roba noi dezvaluiri despre procesul cu Daniel Balaciu Ce spune despre omul care a desfigurato Pedeapsa lui ar urma sa fie intre 7 si 12 ani
Dana Roba, dezvăluiri neașteptate din procesul cu Daniel Balaciu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba a făcut dezvăluiri neașteptate depsre procesul cu fostul său soț. Deși este un miracol că nu a ucis-o, make-up artistul susține că îi pare rău că tatăl fiicelor sale este în închisoare.

Dana Roba, detalii din procesul cu Daniel Balaciu

Dana Roba și Daniel Balaciu s-au văzut la finalul lunii septembrie, după ce la început de iunie bărbatul aproape a ucis-o, lovind-o de mai multe ori cu ciocanul în cap, iar momentul a fost foarte greu pentru make-up artist.

ADVERTISEMENT

Acum, femeia așteaptă stabilirea unui nou termen de judecată. Fostul său soț a fost arestat preventiv încă de la începutul verii, iar acum își așteaptă sentința finală. Dana Roba a aflat și câți ani ar putea sta el în închisoarea.

Pentru că fapta a fost încadrată la tenativă de omor, pedeapsa pe care ar putea s-o primească Daniel Balaciu este între 7 și 12 ani. Totuși, Dana Roba, care între timp și-a refăcut viața, a explicat că-i pare rău că s-a ajuns într-o astfel de situație.

ADVERTISEMENT

„Momentan aștept să înceapă procesul. Avocatul mi-a zis că pedeapsa lui ar urma să fie între 7 și 12 ani de închisoare. Pentru că a fost încadrat la tentativă de omor simplă, nu cu premeditare.

Pe mine nu mă interesează câți ani de pușcărie va face, mie îmi pare rău că el este în pușcărie în momentul de față. Oamenii nu cred asta, dar el trebuie să-și ispășească pedeapsa pentru ce a făcut, deși mie îmi pare rău că el este acolo. Uneori nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. Am așa momente, peste zi, când mă gândesc la asta și parcă nu realizez”, a povestit Dana Roba, pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Fetițele nu vor să-l mai vadă pe Daniel Balaciu

Totodată, Dana Roba a mărturisit că nici fetele sale nu vor să-și mai vadă tatăl. Chiar dacă micuțele erau foarte atașate de părintele lor, pentru că au fost în  casă la momentul atacului violent acestea nu își doresc să se mai apropie de el.

„Fetele nu își mai doresc să-l vadă. Ele chiar nu mai vor să îl vadă. Le-am întrebat dacă își doresc să meargă să-l vadă și mi-au spus că nu. Chantal este foarte supărată pe el. Ea l-a iubit mereu mai mult decât pe mine, l-a iubit foarte mult, iar acum nu mai poate să-l vadă în fața ochilor”, a adăugat Dana Roba.

ADVERTISEMENT

Cât despre ea, deși a fost la un pas de moarte, vedeta rămâne pozitivă și spune că-și iubește viața mai mult decât niciodată. „Important este că eu sunt cu copiii mei acum și cum îmi iubesc viața acum, nu mi-am iubit-o niciodată. Îl iubesc și mai mult pe Dumnezeu acum că m-a lăsat în viață. Am o datorie pe viață în fața lui Dumnezeu că nu m-a lăsat să mor”, a declarat Dana Roba.

ADVERTISEMENT