Life

Dana Roba, noi imagini cu Beniamin, presupusul iubit. S-au afișat într-o ipostază misterioasă

Dana Roba a postat pe rețelele de socializare noi imagini cu Beniamin, presupusul  ei iubit. Cum s-au afișat de această dată?
15.08.2023 | 16:05
Dana Roba noi imagini cu Beniamin presupusul iubit Sau afisat intro ipostaza misterioasa
Dana Roba a postat noi imagini cu presupusul iubit. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba a apărut din nou alături de bărbatul despre care se crede că este noul său partener de viață, după ce s-a despărțit de soțul violent, care voia să o omoare. Make-up artista a postat pe rețelele de socializare alte imagini cu Beniamin, care sunt foarte misterioase.

Dana Roba, surprinsă în noi ipostaze misterioase cu Beniamin, presupusul iubit

La scurt timp după ce au fost surprinși într-un mall din Timișoara, Dana Roba și presupusul iubit par că vor să dea și mai multă amploare zvonurilor. Deși make-up artista a negat existența unei povești de iubire, descriindu-l pe Beniamin un bun amic, noile imagini pe care le-a publicat pe Instagram sunt destul de interpretabile.

ADVERTISEMENT

Dana Roba s-a filmat, în plină noapte, la un restaurant alături de Beniamin, în timp ce ambii savurau câte o prăjitură. Cadrul pare desprins dintr-o poveste romantică, iar la un moment dat Beniamin gesticulează un semn de sărut către Dana Roba.

beniamin
Beniamin, la masă cu Dana Roba. Sursa foto: Instagram

 

Dana Roba, despre Beniamin: ”Mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele”

Dana Roba nu a comentat, momentan, aceste imagini. Pe pagina sa de Instagram apare, totuși, o explicație, de câteva zile, potrivit căreia ”Beni” îi este un amic foarte bun, care a ajutat-o de fiecare dată la greu și care a ținut să-i aducă un buchet de flori când a aflat că era la un pas de moarte, în urma bătăii primite de la fostul soț.

ADVERTISEMENT

Make-up artista a precizat că ”Beni” stă mai tot timpul în preajma sa de când a fost externată și o ajută în continuare cum poate mai bine. Dana Roba a solicitat celor care îi fac reproșuri să renunțe la acest lucru, pentru că are dreptul la viață în continuare.

“Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele. După ce fostul soț m-a bătut cu bestialitate, și a vrut sa îmi ia viața, cu zeci de lovituri de ciocan, Beni a contactat familia, pentru ca își dorește sa ma viziteze la spital cu un buchet de flori.

ADVERTISEMENT

A fost sigur ca voi muri, a fost distrus, dar s-a rugat pentru mine și viața mea. Când am ieșit din coma a venit la spital, iar de-atunci mi-a fost alături atât cât a putut. Cele care m-ați judecat, nu mă îngropați de vie, am dreptul la viața ca oricare alta femeie.”, a scris Dana Roba, pe Instagram.

Dana Roba este de două luni în atenția publică, după ce s-a aflat de episodul crunt cu care s-a confruntat la începutul lunii iunie. Fostul soț, nervos că vrea să divorțeze de el, a bătut-o cu bestialitate, încât să o ucidă, așa cum make-up artista a declarat în diferitele interviuri pe care le-a oferit după ce a ieșit din comă.

ADVERTISEMENT

Dana Roba dormea când fostul soț s-a năpustit asupra ei, cu un ciocan, și i-a aplicat mai multe lovituri în cap. În acel moment, fetițele lor au fost martore la eveniment, speriate de țipete. Dana Roba a fost lăsată într-o baltă de sânge de bărbat.

Tot soțul violent a sunat apoi la 112 pentru a-și raporta fapta, conștient că nu va scăpa de închisoare. Medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire Danei Roba, mai ales că după ce a fost operată la cap a intrat în comă. Femeia și-a revenit ca printr-o minune.

ADVERTISEMENT