Life

Dana Roba a rupt tăcerea după ce s-a zis că are o nouă relație: ”Pot spune acum doar asta”

Dana Roba, primele declarații despre presupusul iubit. Make-up artistul a dezvăluit cum stau, de fapt, lucrurile în viața sa.
01.08.2023 | 22:25
Dana Roba a rupt tacerea dupa ce sa zis ca are o noua relatie Pot spune acum doar asta
Dana Roba, primele declarații despre presupusul iubit. Make-up artistul a dezvăluit cum stau, de fapt, lucrurile în viața sa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dana Roba a rupt tăcerea după ce s-a zis că are o nouă relație. Fosta iubită a lui Nicolae Guță nu a dorit să spună prea mult, ci doar s-a rezumat la a confirma că este vorba de o persoană foarte apropiată sufletului său.

Dana Roba, primele declarații despre presupusul iubit. Make-up artistul a dezvăluit cum stau, de fapt, lucrurile în viața sa

Dana Roba a făcut primele declarații despre presupusul iubit cu care a fost văzută într-un centru comercial din Timișoara. Make-up artistul a dezvăluit cum stau, de fapt, lucrurile în viața sa în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Vedeta încearcă să treacă peste neplăcerile cauzate de soțul său, Daniel Balaciu, care a lovit-o cu ciocanul în cap și peste mâini. În prezent, a revenit în studioul de machiaj și este tot mai apropiată de un bărbat pe nume Beniamin.

Acesta are aceeași religie cu tânăra și s-au cunoscut chiar la Biserica din care fac parte ambii. Make-up artistul nu a dorit să spună prea multe, însă a precizat că este singur, la fel cum este și ea pentru că a depus actele de divorț.

ADVERTISEMENT

„Las lumea să vorbească, să zică ce vrea. Nu vreau să zic nici că e, nici că nu e iubitul meu. Pot spune acum doar că e un prieten foarte bun, îl cheamă Beniamin. Este de la biserică. Omul este singur.

Eu sunt singură. Fiecare om are dreptul la viață”, a declarat Dana Roba pentru playtech.ro. De asemenea, vedeta nu exclude posibilitatea ca în viitorul apropiat să-și refacă viața sentimentală alături de alt bărbat.

ADVERTISEMENT

Dana Roba, îndrăgostită de trandafirii roșii

Dana Roba a mărturisit în urmă cu puțin timp că este îndrăgostită de trandafirii roșii, după ce s-a fotografiat cu un buchet imens. Make-up artistul timișorean adoră florile pe care le primește adesea de la clientele sale.

„Oamenii care mă iubesc știu că iubesc trandafirii roșii”, a scris vedeta pe rețelele de socializare. Altă dată a apărut cu trandafiri albi, care i-au făcut ziua mai frumoasă după toate necazurile din familie.

ADVERTISEMENT

„Sunt oameni pe pământul acesta care mă iubesc cu adevărat și sunt mândri de faptul că m-au cunoscut și le-am fost profesor”, a mai transmis Dana Roba pe pagina de Instagram, unde este foarte activă.

ADVERTISEMENT