Life

Dana Roba, prima întrevedere cu soțul său, Daniel Balaciu, în instanță: ”Oamenii să se roage pentru mine”

Dana Roba, prima înfățișare cu tatăl fetelor sale, Daniel Balaciu, în fața judecătorilor. Le-a cerut fanilor să se roage pentru ea.
22.08.2023 | 15:21
Dana Roba prima intrevedere cu sotul sau Daniel Balaciu in instanta Oamenii sa se roage pentru mine
Dana Roba, prima înfățișare cu tatăl fetelor sale, Daniel Balaciu, în fața judecătorilor. Le-a cerut fanilor să se roage pentru ea. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Dana Roba urmează să aibă prima întrevedere cu soțul său, Daniel Balaciu, în instanță. Make-up artistul i-a rugat pe oameni să se roage pentru ea în cursul zilei de miercuri, 23 august 2023, începând cu ora 09:00.

Dana Roba, prima înfățișare cu tatăl fetelor sale, Daniel Balaciu, în fața judecătorilor. Le-a cerut fanilor să se roage pentru ea

Dana Roba are în curând prima înfățișare cu tatăl fetelor sale, Daniel Balaciu, în fața judecătorilor. Le-a cerut fanilor să se roage pentru ea, după ce a fost lovită cu ciocanul de 8 ori în cap de cel cu care este căsătorită.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Nicolae Guță are mari emoții și speră să nu i se facă rău. În caz contrar vedeta va apela la Ambulanță pentru îngrijiri medicale pentru că nu are voie să se supere, să se enerveze sau să se streseze.

În prezent, tânăra îl vede pe soțul său ca un mare stres. Din fericire, nu va fi singură în instanță, ci alături de avocații care o reprezintă în procesul de divorț, dar și de credința uriașă pe care o are în Mântuitorul nostru.

ADVERTISEMENT

„Am emoții, trebuie să recunosc că da, dar știu că Hrisos e cu mine, așa cum m-a înviat pe mine din morți, așa va face și acum să fie bine. Dimineața la 9 va avea loc această întâlnire.

Oamenii să se roage pentru mine, așa cum s-au rugat pentru mine când am fost în spital, așa să se roage pentru mine și când mă întâlnesc cu el pentru că nu e o întâlnire ușoară pentru mine.

ADVERTISEMENT

Întrebările mele le voi transmite prin domnul procuror, nu îmi doresc să vorbesc cu el nici măcar un cuvânt, nu vreau să-i zic nimic eu personal și dacă vreau să-l întreb ceva o să-i transmit domnului procuror:

«Vă rog frumos să-l întrebați pe fostul meu soț dacă nu s-a gândit că mama copiilor săi e cea mai importantă femeie din viața lui?»”, a spus Dana Roba pentru spynews.ro. Și aceasta nu este singura întrebare pe care vrea să i-o adreseze soțului ei.

ADVERTISEMENT

Dana Roba, neliniștită la prima revedere cu soțul său

Dana Roba este neliniștită legat de prima revedere cu soțul său, Daniel Balaciu, de la care vrea să afle mai multe lucruri. Vedeta vrea să știe de ce tatăl fetelor sale a uitat la ce Dumnezeu se închină și se roagă de ani buni.

Pe de altă parte, make-up artistul simte că este o persoană protejată de Divinitate, mai ales pentru că medicii nu-i dădeau nicio șansă de supraviețuire. În momentul de față, a revenit la muncă și se pregătește pentru noi operații de reconstrucție a frunții și a capului.

ADVERTISEMENT
Tags: