Life

Dana Roba a răbufnit! Ce îi face Daniel Balaciu din spatele gratiilor: “Cred că a înnebunit puțin”

Coşmarul nu s-a terminat pentru Dana Roba. Soţul călău îi dă teroare chiar şi din spatele gratiilor. Ce îi face Daniel Balaciu săptămânal?
02.08.2023 | 23:09
Dana Roba a rabufnit Ce ii face Daniel Balaciu din spatele gratiilor Cred ca a innebunit putin
Dana Roba, terorizată de soţul călău chiar şi din spatele gratiilor / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba trăieşte un adevărat coşmar de când bărbatul pe care îl iubea s-a transformat din soţ în propriul călău. Orbit de furie, Daniel Balaciu, s-a năpustit asupra ei şi a lovit-o cu un ciocan în cap în repetate rânduri.

Dana Roba, terorizată de Daniel Balaciu din spatele gratiilor

Nu a mai contat că cea pe care o mutila era mama copiilor săi sau femeia căreia îi jurase cândva credinţă veşnică. Nu au mai contat nici măcar anii grei de închisoare care îl aşteptau ca pedeapsă pentru fapta lui.

ADVERTISEMENT

De atunci, viaţa Danei Roba a devenit o continuă luptă pentru supravieţuire. Şi-a dorit să trăiască mai ales pentru cele două fetiţe ale sale şi a reuşit. Acum este pregătită să o ia de la capăt şi să ducă din nou o viaţă normală.

Este în plin proces de recuperare şi chiar dacă poartă pe chip urmele măcelului, Dana Roba face tot ce îi stă în putinţă să redevină femeia care era înaintea tragicului episod în care a fost snopită în bătaie.

ADVERTISEMENT

Dana Roba nu a scăpat de teroarea soţului călău: “Daniel mă sună în fiecare miercuri cu număr ascuns”

Daniel Balaciu însă, nu îi dă pace nici măcar din spatele gratiilor. Dana Roba se simte terorizată de încă soţul său, deşi se află în închisoare. Acesta o sună săptămânal cu număr necunoscut, deşi nu are curaj să îi spună nicio vorbă.

“Daniel mă sună în fiecare miercuri cu număr ascuns. Pe soţia fratelui meu a sunat-o şi pe ea cu număr necunoscut. I-a zis la telefon să mă întorc în braţele lui. Eu i-am răspuns, la început, la telefon. La mine nu spune nmic, doar respiră şi atât.

ADVERTISEMENT

Sunt sunată în fiecare miercuri cu număr ascuns de 14-15 ori. Totul se întâmplă de când a intrat el în puşcărie. Eu cred că el a înnebunit puţin şi a realizat ce mi-a făcut”, a declarat Dana Roba pentru Click!

Dana Roba şi soţul bătăuş, nevoiţi să se întâlnească: “Nu vreau să mă uit la el, ci vreau să mă întorc cu spatele să vorbim”

Iar greul abia urmează pentru Dana Roba întrucât curând va fi nevoită să dea ochii cu propriul călău. Pentru prima dată de la episodul cu măcelul, cei doi vor sta faţă în faţă sau nu. Căci e hotărâtă să-l trateze cu spatele.

ADVERTISEMENT

“O să urmeze în perioada următoare o înfăţişare cu Daniel, dar nu o să fim doar noi doi, ci o să fie şi avocatul meu şi al lui. Totul o să fie în cabinetul procurorului. Atunci când o să se întâmple asta, nu vreau să mă uit la el, ci vreau să mă întorc cu spatele să vorbim”, a mai spus Dana Roba conform aceleiaşi surse.

ADVERTISEMENT