Life

Dana Roba, răsturnare totală de situație: ”Fetițele au fost martore”. Gestul făcut de soțul ei după ce a desfigurat-o

Răsturnare de situație în cazul make-up artistei Dana Roba. S-ar părea că fiicele sale au fost martore la desfigurarea mamei lor.
03.07.2023 | 10:23
Dana Roba rasturnare totala de situatie Fetitele au fost martore Gestul facut de sotul ei dupa ce a desfigurato
Dana Roba, răsturnare totală de situație. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba a fost desfigurată de soți ei. Bărbatul a lovit-o cu un ciocan, iar deși a primit a doua șansă la viață, aceasta încă digeră cu greu cele întâmplate. Mai mult de atât, situația se complică după ultima dezvăluire făcută de make-up artistă.

Dana Roba spune că fiicele ei au fost martore.

Dana Roba a ajuns acasă, și-a luat fiicele de la socrii ei, iar acum este pregătită să rupă tăcerea. Afirmațiile ei însă, riscă să dea peste cap întreaga anchetă. S-ar părea că situația a fost cu mult mai gravă decât s-a spus în primă fază.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de socializare, Dana Roba susține că fiicele ei au fost martore la cele întâmplate. Mai exact, acestea ar fi văzut ce i-a făcut tatăl mamei lor. Când a aflat aceste detalii, make-up artista spune că acum are de depășit nu doar traumele ei ci și ale micuțelor.

Acestea vor avea nevoie de consiliere psihologică. Chiar și așa, Dana Roba crede în justiție și speră ca aceasta să își facă treabă. L-a numit ”monstru” pe cel care încă îi este soț și speră să divorțeze cât mai repede.

ADVERTISEMENT

”Când am fost după fete am avut încă un șoc când fetițele mi-au povestit că au fost martore la fapta tatălui lor. Acest monstru a lăsat cicatrici și traume în sufletul fetelor mele care vor avea nevoie ani buni de consiliere psihologică.

Mă voi prezenta cu capul sus la fiecare termen de judecată, că toată lumea să vadă ce a putut să facă acest monstru.”, a fost mesajul postat de make-up artista Dana Roba, pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Noua dezvăluire ar putea da cazul peste cap

Aceasta a mai adăugat că fiicele ei au fost cele care au salvat-o de la moarte. A stat cu gândul că nu le poate lăsa fără mamă și iată că a reușit să supraviețuiască. Chiar și așa, este conștientă de faptul că va lupta ani de zile cu traumele, dar și cu cicatricile lăsate. 

Trebuie menționat faptul că anterior, se știa că soțul make-up artistei ar fi dus fiicele la bunicii lor, înainte de seara cu pricina. Există posibilitatea ca bărbatul să le fi dus după întreaga întâmplare? Tocmai din acest motiv, dezvăluirea Danei Roba, conform căreia acestea ar fi asistat la întreaga scenă, ar putea da ancheta peste cap.

ADVERTISEMENT

Make-up artista urmează să susțină un interviu în cursul zilei de luni. Aceasta este pregătită să spună tot ce s-a ascuns până acum, dar și ce s-a întâmplat în seara cu pricina. Este posibil ca noile dezvăluiri să facă lumină în anchetă.

ADVERTISEMENT