Life

Dana Roba s-a ales cu plângere la poliție. Daniel Balaciu lansează acuzații la adresa make-up artistei: ”Așa a scris”

Dana Roba, reclamată de fostul soț, Daniel Balaciu. Cu ce o incriminează bărbatul pe cunoscuta make-up artistă din Timișoara.
01.09.2023 | 20:56
Dana Roba sa ales cu plangere la politie Daniel Balaciu lanseaza acuzatii la adresa makeup artistei Asa a scris
Dana Roba, reclamată de fostul soț, Daniel Balaciu. Cu ce o incriminează bărbatul pe cunoscuta make-up artistă din Timișoara. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba s-a ales cu plângere la poliție. Daniel Balaciu lansează acuzații la adresa make-up artistei. Ce a scris acesta și care este motivul principal pentru care a făcut acest demers. Are legătură cu meseria vedetei.

Dana Roba, reclamată de fostul soț, Daniel Balaciu. Cu ce o incriminează bărbatul pe cunoscuta make-up artistă din Timișoara

Dana Roba a fost reclamată de fostul soț, Daniel Balaciu. Cu ce o incriminează bărbatul pe cunoscuta make-up artistă din Timișoara. Ei bine, fostul arbitru susține că tânăra nu le oferă bon fiscal clientelor pe care le aranjează pentru diverse evenimente.

ADVERTISEMENT

Și evaziunea fiscală nu este singura acuzație făcută de bărbatul care a lovit-o cu ciocanul în cap de mai multe ori. Acesta susține că fosta iubită a lui Nicolae Guță a practicat videochatul, lucru care nu ar fi adevărat.

„Recent, Daniel, mi-a făcut plângere la poliție pentru evaziune fiscală și că sunt prietenă cu interlopii. Așa a scris în plângere. El le-a spus polițiștilor că nu dădeam bon la fete. Acum vreau să mă dezvolt mai mult și să îmi fac un salon mai mare de atât.

ADVERTISEMENT

În acea plângere am înțeles că a scris că eram săracă lipită pământului, la început, când m-a cunoscut, după care am început să câștig bani frumoși pe care eu i-am făcut din videochat.

Nu știu dacă o să mă cheme la poliție să depun mărturie, dar dacă trebuie, o să mă duc”, a declarat Dana Roba pentru site-ul click.ro. Vedeta și-a reluat activitatea profesională în urmă cu aproape o lună.

ADVERTISEMENT

Dana Roba, câștiguri mari din machiaj

Dana Roba a mai dezvăluit pentru aceeași publicație că are câștiguri destul de mari din machiaj. Vedeta are foarte multe cliente având în vedere că lucrează între 10 și 12 ore în fiecare zi. Ultima lună de vară i-a adus 170 de milioane vechi.

Ar fi vrut să posteze de fiecare dată pe rețelele de socializare femeile pe care le face fericite cu ajutorul meseriei sale, însă nu are timpul necesar. Fosta iubită a lui Nicolae Guță consideră că ar avea nevoie de o asistentă pentru acest lucru.

ADVERTISEMENT

Machiază continuu și nu are pauze aproape deloc, chiar dacă mâinile i-au fost afectate de loviturile de ciocan venite din partea soțului său, Daniel Balaciu, la începutul lunii iunie, înainte de semnarea actor de divorț.

„Câștig foarte bine din meseria de make-up artist”, a mai punctat încă o dată Dana Roba, mai arată sursa menționată anterior. Vedeta este foarte activă în online și își ține fanii la curent și cu viața personală.

ADVERTISEMENT