Life

Răsturnare de situație în cazul Dana Roba! Ce făcea soțul ei în timp ce încerca să o asasineze

Dezvăluiri zguduitoare în dosarul Dana Roba! Apar detalii noi despre tragedia prin care a trecut cunoscuta make-up artistă.
01.09.2023 | 18:45
Rasturnare de situatie in cazul Dana Roba Ce facea sotul ei in timp ce incerca sa o asasineze
Noi detalii în cazul Dana Roba. Foto: Facebook/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat detalii zguduitoare în cazul tentativei de omor asupra vedetei Dana Roba, care a avut loc la începutul lunii iunie 2023! Informații halucinante ies abia acum la iveală din dosarul anchetei!

Cazul Dana Roba: alte detalii ies la iveală din anchetă

Daniel Balaciu, fostul partener al make-up artistei este, de câteva luni bune, în centrul atenției după ce a lovit-o cu ciocanul pe vedetă în repetate rânduri. Fapta sa nu a șocat doar opinia publică, ci chiar și pe anchetatori.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat câteva lucruri din acest dosar, pe care vi le prezintă acum, în exclusivitate. Potrivit informațiile noastre, se pare că Daniel Balaciu, călăul Danei Roba a fost supus în repetate rânduri detectorului de minciuni. Daniel a picat toate testele, oferind răspunsuri care schimbă complet întreaga narațiune.

Până acum se credea că bărbatul a acționat într-un moment de furie și că nu ar fi premeditat deloc acțiunea condamnabilă. Conform rezultatelor testului poligraf, se pare că Balaciu a premeditat gestul criminal!

ADVERTISEMENT

Daniel Balaciu ar putea fi acuzat de crimă cu premeditare

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, bărbatul cu care a conviețuit Dana Roba a gândit în detaliu planul acțiunii sale. Ce este și mai șocant e ce făcea în timp ce acesta o lovea în cap cu ciocanul, sperând că aceasta va închide ochii definitiv. O minune s-a produs, căci Dana Roba a scăpat cu viață, cu toate că au rămas niște sechele serioase în urma acelor clipe de o cruzime greu de definit.

Tocmai de aceea, vă avertizăm că urmează să aflați niște detalii care vă pot afecta emoțional! Nu doar că Daniel Balaciu avea un dinte împotriva Danei Roba, dar se pare că acesta a vrut să se asigure și în alt mod că fosta sa parteneră nu va mai trăi.

ADVERTISEMENT

A filmat scena cruzimii fostul partener al Danei Roba?

Înainte de a dezvălui gestul șocant făcut de Daniel, vă spunem că acesta a fost supus poligrafului și ar fi mințit la toate întrebările. Acesta a încercat să inducă în eroare detectorul de minciuni, mințind în puncte-cheie legate de felul în care a acționat. Acesta mărturisise în testul de la poligraf că nu a acționat cu premeditare, doar că aparatul l-a contrazis în câteva secunde! Așadar, vorbim aici despre o situație mult mai gravă, Daniel Balaciu având în minte acest plan de ceva timp.

Iar acum scoatem la iveală un detaliu de-a dreptul oripilant. Conform unor informații aflate de FANATIK, se pare că individul ar fi filmat scena în care o lovea în cap cu ciocanul, lucru care spune foarte multe despre gestul său. Aparent, ar exista o filmare în care Balaciu o înregistra pe Dana Roba agonizând, lucru de-a dreptul șocant!

ADVERTISEMENT

Balaciu urmează să fie transferat la Penitenciarul din Arad

Daniel Balaciu urmează să fie transferat la Penitenciarul din Arad, căci cei din Timișoara au refuzat încarcerarea sa acolo. Dana Roba a dezvăluit nu mai departe de ieri soarta pe care o are acum fostul ei iubit, care i-a cerut iertare de câteva ori după ce era s-o omoare.

„Toată lumea se ceartă în cupluri, toți! Eu l-aș întreba ce ar face dacă fiicei sale i-ar face cineva asta. I-ar plăcea să îi facă lui fiică-sa așa ceva? Apropo, Penitenciarul din Timișoara a zis că nu vrea să-l primească din arest. Va merge direct la Arad, acolo la criminalii ăia mari!

El a slăbit foarte tare, de la 75 la 50 de kilograme, a slăbit foarte tare. A slăbit pentru că-l macină duhurile alea care l-au pus să mă omoare. Că acum îi pare rău?

Poate să îi pară rău, dar are multe declarații care se contrazic. El a zis că am fost videochatistă. Zicea că eu îmi întrețineam familia din videochat, auzi! Să dea dovadă ce videochat făceam eu. Să vină cu dovada!”, a declarat Dana Roba pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT