Life

Dana Roba s-a trezit din comă. Anunțul făcut de sora make-up artistului: “Nu știm ce va fi mai departe”

Dana Roba s-a trezit din comă și este conștientă. Sora make-up artistului a făcut un anunț important pe rețelele de socializare.
12.06.2023 | 16:28
Dana Roba sa trezit din coma Anuntul facut de sora makeup artistului Nu stim ce va fi mai departe
Dana Roba s-a trezit din comă. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Roba a dezvăluit că sora ei, Dana Roba, s-a trezit din comă după intervenția dificilă pe creier suferită la începutul săptămânii trecute. Cum se simte cunoscutul make-up artist?

Dana Roba s-a trezit din comă. Sora make-up artistului, anunț despre starea sa de sănătate

Lunea trecută, Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, care a mutilat-o cu un topor și a rănit-o grav în zona capului. Vedeta a ajuns la spital în stare gravă, acolo unde a suferit o intervenție pe creier destul de complicată.

ADVERTISEMENT

După ce s-a luptat întren viață și moarte, make-up artista s-a trezit din comă și este conștientă. Cu toate acestea, medicii spun că starea ei de sănătate este încă incertă.

Lidia Roba i-a anunțat pe urmăritorii din mediul online că îi va ține la curent cu starea surorii ei. Dana Roba are nevoie de recuperare după întâmplarea care i-a schimbat complet viața, așa că va fi o perioadă dificilă pentru ea.

ADVERTISEMENT

“Nu am crezut vreodată că voi avea puterea să scriu un asemenea mesaj, dar uite că Dumnezeu mi-a dăruit și încercarea, dar și puterea. Cu toții, probabil, ați aflat din presă de întâmplarea nefericită care era să-i curme viața surorii mele, Dana.

După o operație pe creier atât de complicată… totuși Dumnezeu a avut alt plan cu ea și i-a deschis ochii, dar în continuare starea ei este incertă. Rănile ei, atât fizice, cât și mentale.

ADVERTISEMENT

Vor avea un proces de vindecare care necesită, atât putere spirituală, cât și putere financiară. Nu știm ce va fi mai departe și cum vor evolua lucrurile din viața ei”, a transmis sora make-up artistei pe Instagram.

Tot pe rețelele sociale, Lidia Roba i-a rugat pe internauți să aibă răbdare, deoarece urmează un lung proces de recuperare. Medicii fac tot psoibilul pentru ca Dana Roba să-și revină după acest impas.

ADVERTISEMENT

“Dumnezeu are un plan cu ea! Vă voi povesti de ce trebuie să avem răbdare în legătură cu starea ei de sănătate, cu recuperarea ei… În continuare sarea ei de sănătate este incertă!”, a mai scris Lidia Roba.

De când sora ei este internată la spital, Lidia Roba a postat mai multe mesaje pe pagina sa. Aceasta a ținut să le spună oamenilor că nu o pot vizita pe Dana Roba întrucât se recuperează. Fiicele make-up artistei nu știu nimic despre cele întâmplate cu mama și tatăl lor.

ADVERTISEMENT