Life

Dana Roba, veste importantă despre procesul cu Daniel Balaciu. Ce decizie a luat judecătorul

Dana Roba, veste importantă despre procesul cu Daniel Balaciu, la aproape un an de când acesta a lovit-o cu ciocanul în cap. Decizia luată de judecător.
23.04.2024 | 12:37
Dana Roba veste importanta despre procesul cu Daniel Balaciu Ce decizie a luat judecatorul
Ce a spus Dana Roba despre procesul cu Daniel Balaciu. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba a dat o veste importantă în legătură cu procesul dintre ea și fostul soț, Daniel Balaciu. Make-up artista se va prezenta astăzi la sala de judecată.

Dana Roba, veste importantă privind procesul cu Daniel Balaciu. Decizia judecătorului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie 2024, Dana Roba va ajunge în instanță, în procesul cu Daniel Balaciu, care a aproape că a ucis-o pe vedetă anul trecut, la începutul lunii iunie.

ADVERTISEMENT

Judecătorul va aduce în sala un psiholog care se va ocupa cu audierea celor două fetițe ale Danei Roba, pentru a afla cât de afectate emoțional sunt cele două după evenimentele petrecute cu aproape un an în urmă.

În plus, tot marți, în sala de judecată vor fi privite și imaginile videoclipul din ziua agresiunii, după cum a sugerat avocatul Danei Roba. Săptămâna viitoare, make-up artista va fi prezentă și la procesul de divorț și așteaptă ca totul să se termine.

ADVERTISEMENT

 “Avem proces marți. Judecătorul o să îmi dea un psiholog care să audieze fetele, să vadă cât de afectate sunt ele emoțional și ne vom uita la imaginile și videoclipul acelea din ziua tragediei. Avocatul a cerut să fie văzut public, în sala de judecată.

După care săptămâna viitoare am procesul de divorț. M-am săturat de acest proces, numai Dumnezeu știe cât de tare m-am săturat de această situație. În iunie se face un an de la acel moment”, a declarat Dana Roba pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Dana Roba își dorește să obțină custodia totală a fiicelor sale. Judecătorii i-au permis să le includă pe fetițe ca parte vătămată, lucru care ar putea cântări enorm la obținerea custodiei totale.

Dana Roba, la un pas de tragedie în 2023

În iunie 2023, Dana Roba a trecut prin clipe de coșmar. După ce fostul ei soț a lovit-o cu ciocanul în zona capului, vedeta a fost la un pas să-și piardă viața.

ADVERTISEMENT

Dana Roba a supraviețuit atacului, însă a urmat o perioadă îndelungată de recuperare. Aceasta se ocupă acum de îngrijirea celor două fiice, iar de ceva timp a început o relație cu Beniamin.

Beniamin îi este mereu alături make-up artistei, iar cei doi au planuri mari de viitor. Recent, bărbatul a surprins-o pe vedetă cu un buchet mare de trandafiri roz.

ADVERTISEMENT