Life

Daune uriașe cerute de Dana Roba de la soțul care a încercat să o ucidă! ”Durează un an și jumătate, dar voi fi liberă”

Dana Roba cere daune uriașe, la proces, lui Daniel Balaciu, soțul care ar fi încercat să o ucidă anul trecut.
18.03.2024 | 15:00
Daune uriase cerute de Dana Roba de la sotul care a incercat sa o ucida Dureaza un an si jumatate dar voi fi libera
Dana Roba cere daune uriașe de la soțul care a încercat să o ucidă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Între Dana Roba și Daniel Balaciu, soțul ei, sunt în desfășurare mai multe procese. Unul legat de divorț, unul legat de daune și, desigur, cel penal în care bărbatul acuzat că ar fi încercat să o ucidă își va afla pedeapsa.

Ce daune cere Dana Roba de la soțul ei

În exclusivitate pentru FANATIK, Dana Roba a vorbit despre procesele pe care le are cu soțul ei, Daniel Balaciu. Și, ne-a spus vedeta, lucrurile sunt deosebit de complicate din cauza procedurilor juridice pe care le are de îndeplinit și care durează mult.

ADVERTISEMENT

”Vineri, pe 21 martie, am prima înfățișare în procesul de divorț. Dar, din ce am înțeles, va dura foarte mult divorțul. În primul rând, fiind un proces în care cer eu custodie totală pentru fete, lucrurile sunt mai complicate și durează mult.

Mi-a spus avocatul de la divorț că procesul ar putea dura și un an și jumătate. Dar voi fi liberă după aceea. Oricum, normal, pe lângă custodie, este și discuția partajului. Noi avem de împărțit, conform legii, un apartament. Apartamentul e evaluat la vreo 110.000 de euro”, ne-a spus, în exclusivitate, Dana Roba.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă are de făcut un partaj – al apartamentului, cel puțin – cu Daniel Balaciu, Dana Roba nu are niciun fel de emoții. Iar asta pentru că, evident, va cere daune uriașe pentru ceea ce a trăit ea, anul trecut, când a fost victima unei tentative de omor.

Dana Roba cere daune și pentru fetițe

În exclusivitate pentru FANATIK, Dana Roba a explicat ce îi cere lui Daniel Balaciu, la proces. Mai ex act, pe lângă custodia totală ale celor două fete pe care le au împreună, Dana Roba vrea și sume uriașe drept despăgubiri de la soțul care ar fi încercat să o omoare.

ADVERTISEMENT

”La proces, daunele sunt clare. Eu am cerut 220.000 de euro. Avocatul a făcut cerere, conform legii, și pentru fete. Mai exact, câte 100.000 de euro pentru fiecare. Ele, totuși, au fost martore în momentul în care el îmi dădea cu ciocanul în cap și încerca să mă ucidă.

Normal, îl voi executa silit după ce voi câștiga. Nu va rămâne cu nimic. Dar, până în momentul în care vom fi divorțați, pentru a nu avea surprize pe la partaj, nu îmi voi mai cumpăra nimic. Nu vreau să îi dau ocazia să profite, vreau să plătească de la el daunele.

ADVERTISEMENT

”Dacă eram divorțată, eram deja cununată cu Beniamin”

Și așa suma va scădea după ce îi voi lua jumătatea de apartament de la partaj. Până atunci, îi mulțumesc lui Dumnezeu că pot lucra, că a făcut o minune prin mine și mi-a dat puterea să mă recuperez suficient cât să pot să îmi mișc mâinile și să stau în picioare”, ne-a mai spus Dana Roba.

În altă ordine de idei, recunoaște Dana Roba, singurul lucru care o supără pentru că procesul de divorț de anunță unul de durată este legat de relația ei cu Beniamin. ”Dacă eram divorțată, eram deja cununată cu Beniamin. Ne iubim, ne înțelegem foarte bine.

Și, ceea ce este cel mai important, fetele îl iubesc și ele. Se bucură enorm de fiecare dată când îl văd. Dar, așa a fost voința lui Dumnezeu. Să stăm, să așteptăm până în momentul în care eu voi fi și legal o femeie liberă. O să avem răbdare, nu avem ce să facem”, ne-a mai spus Dana Roba.

ADVERTISEMENT