Life

Dana Rogoz a dat vestea tristă: ”Ne-am luat la revedere pentru totdeauna”

Dana Rogoz trece prin momente dure. Actrița a fost nevoită să-și ia rămas bun de la o persoană apropiată. Ce a mărturisit.
31.07.2023 | 18:57
Dana Rogoz a dat vestea trista Neam luat la revedere pentru totdeauna
Dana Rogoz trece prin momente dure. Actrița a fost nevoită să-și ia rămas bun de la o persoană apropiată. Ce a mărturisit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz a dat vestea tristă. Atât ea, cât și alți prieteni au trebuit să-și ia la revedere pentru totdeauna de la o persoană dragă. Vedeta a primit foarte multe încurajări de la oamenii care o urmăresc de multă vreme.

Dana Rogoz trece prin momente dure. Actrița a fost nevoită să-și ia rămas bun de la o persoană apropiată. Ce a mărturisit

Dana Rogoz trece prin momente dure. Actrița este în doliu, subliniind că a fost nevoită să-și ia rămas bun de la o persoană apropiată. Ce a mărturisit pe rețelele de socializare, unde aproape 2.500 de persoane i-au lăsat aprecieri.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă nu a dorit să ofere informații despre cine este vorba și pe cine urmează să conducă pe ultimul drum. Soția lui Radu Dragomir traversează o perioadă neplăcută și cel mai probabil va lipsi din social media.

Mesajul său trist este însoțit de o imagine în care actrița poartă o rochie neagră și nu are deloc zâmbet. Vedeta nu trece pentru prima oară prin astfel de clipe, în urmă cu câțiva ani tatăl său murind după o luptă grea cu boala.

ADVERTISEMENT

„211/365 O zi tristă, o zi în care ne-am luat la revedere de la un prieten drag, pentru totdeauna”, a scris Dana Rogoz pe pagina de Instagram. Actrița a primit multe mesaje de condoleanțe de la fani.

Dana Rogoz, amintiri dureroase despre tatăl său

Dana Rogoz are mai multe amintiri dureroase despre tatăl său pe care l-a pierdut în urmă cu câțiva ani. Îndrăgita actriță a povestit la un moment dat cum s-a desfășurat ultima zi din viața figurii paterne, la spital.

ADVERTISEMENT

„Îl mutaseră pe secţia de terapie intensivă cu o zi înainte. Dar mă rugase să îi aduc un iaurt din rezerva lui, aşa că m-am întors în clădirea în care fusese iniţial internat. Am intrat în încăperea aceea micuţă, cu o hartă mare şi fără televizor.

M-am mirat că patul lui era strâns şi noptiera golită. O doamnă în halat roşu a venit grăbită spre mine, pe holul spitalului, cu o pungă cu hainele lui, iaurtul şi o banană. «Păi am înţeles că tot aici se va întoarce după ce iese de la terapie».

ADVERTISEMENT

«Dacă iese, nu-i problemă domnişoară, imediat îi pregătim patul la loc». Am plecat plângând cu punga într-o mână. Tata e o pungă de plastic cu haine”, a transmis Dana Rogoz în online, conform okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT