Life

Dana Rogoz, mesaj dureros în ziua în care regretatul său tată ar fi împlinit 69 de ani: “Am ratat ocazia”

Dana Rogoz, postare emoționantă pentru tatăl său. Ce a declarat în ziua în care figura paternă, Ion Alexandru, ar fi făcut 69 de ani.
18.11.2022 | 20:21
Dana Rogoz mesaj dureros in ziua in care regretatul sau tata ar fi implinit 69 de ani Am ratat ocazia
Dana Rogoz, postare emoționantă pentru tatăl său. Ce a declarat în ziua în care ar fi făcut 69 de ani. Sursa foto: danarogoz.com
ADVERTISEMENT

Actrița are un mesaj dureros în ziua în care regretatul său tată ar fi împlinit 69 de ani. Frumoasa blondină simte că a ratat mai multe ocazii alături de figura paternă, care s-a stins din viață în urmă cu 8 ani, după o luptă cu o boală nemiloasă.

Dana Rogoz, postare emoționantă pentru tatăl său. Ce a declarat în ziua în care ar fi făcut 69 de ani

Dana Rogoz nu a putut trece nici acum peste moartea tatălui său, Ion Alexandru. Vedeta este îndurerată la 8 ani de la moartea tatălui și spune că se luptă să nu uite niciuna dintre amintirile pe care le are cu acesta.

ADVERTISEMENT

Abramburica, așa cum este cunoscută actrița de ani buni, regretă că nu mai ține minte un cântec în limba franceză pe care regretatul său părinte îl cânta în fiecare seară pentru a o adormi atunci când era doar un copil.

„Azi tata ar fi împlinit 69 de ani. Aici era foarte fericit pentru că îl ținea pe Vlad în brațe. Era tare mândru de primul lui nepot.

ADVERTISEMENT

Ca să îl adoarmă îi fredona un cântecel în franceză, același pe care spunea că mi-l cânta și mie când eram bebe. Nu l-am retinut, din păcate. Am ratat ocazia.

Dar mă lupt acum să nu uit nicio amintire din câte mai am cu el. Mi-e dor”, a scris Dana Rogoz în dreptul unei imagini cu tatăl și fiul său, Vlad, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz, îndurerată după moartea tatălui

Dana Rogoz este îndurerată și acum după moartea tatălui, care a murit în urmă cu câțiva ani. Bărbatul fusese diagnosticat cu leucemie și nu a mai trăit mult de la aflarea veștii. Din păcate, avea să se stingă rapid, la spital.

Ion Alexandru a încetat din viață când vedeta avea numai 29 de ani. Blondina nu poate uita intrarea în salonul în care era internat bărbatul, care a dorit să-și ia rămas bun de la copiii săi.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță ar vrea să poate pune mâna pe telefon și să mai vorbească cu tatăl său. Simte că are foarte multe lucruri de lămurit despre copilăria din care a lipsit destul de mult după divorțul părinților.

ADVERTISEMENT