Life

Dana Rogoz, totul despre dezamăgirile din cariera de actriță: ”Ține de șansă”

Dana Rogoz, mărturie despre decepțiile prin care a trecut în profesie. Ce spune blondina despre ceea ce face de ani buni.
28.04.2023 | 17:17
Dana Rogoz totul despre dezamagirile din cariera de actrita Tine de sansa
Dana Rogoz, mărturie despre decepțiile prin care a trecut în profesie. Ce spune blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Soția regizorului Radu Dragomir a spus totul despre dezamăgirile din cariera de actriță. Vedeta în vârstă de 37 de ani este ferm convinsă că unele aspecte profesionale țin de șansă. E foarte mândră de meseria sa.

Dana Rogoz, mărturie despre decepțiile prin care a trecut în profesie. Ce spune blondina

Dana Rogoz a mărturisit că nu a trecut prin mari decepții de când este persoană publică. Au fost unele situații de care s-a lovit, actrița având impresia că o ia de la zero. Vedeta susține că totul fluctuează în viața profesională.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa frumoasa blondină este foarte încântată de meseria sa, care este una care-i aduce împlinire și bucurie. Este fericită că a avut ocazia să se facă remarcată în teatru, nu doar în lumea filmelor românești.

Teatrul o ține foarte antrenantă pentru că poate să proiecteze mai mult. În plus, în acest domeniu a reușit de foarte multe ori să ridice oamenii în picioare, la spectacolele susținute. De asemenea, actrița recunoaște că nu a avut un rol după care să tânjească.

ADVERTISEMENT

„N-am avut o mare dezamăgire, dar uneori poate fi frustrant să ai senzația că o iei mereu de la zero. E o chestie cu care începi să te obișnuești. Traseul unui actor nu e întotdeauna ca într-o corporație.

Atingi o poziție, după care știi care e etapa următoare. Și că dacă mai stai câțiva ani ajungi în altă poziție. Profesional lucrurile sunt fluctuante, ține de șansă. Trebuie să fii acolo în ziua aia în care se dă castingul, întâmplător, să se alinieze planetele.

ADVERTISEMENT

Să fii acolo când au nevoie de o actriță cu părul lung. Chestii care sunt aparent ridicole, dar care uneori înseamnă chiar pasul acela de care ai nevoie ca să mergi mai departe. Sunt lucruri care nu țin de tine neapărat”, a dezvăluit Dana Rogoz pentru cancan.ro.

Dana Rogoz, despre calea pe care merge

Dana Rogoz a mai subliniat că evită foarte multe lucruri pentru a-i fi totul comod. Îndrăgita actriță susține că nu este deloc genul de persoană care să aleagă calea ușoară și de multe ori merge pe cea mai complicată.

ADVERTISEMENT

A simțit mereu că lucrurile bune vin cu efort și cu multă muncă. În aceeași notă, frumoasa vedetă alege adesea rolurile complicate și lucrurile care o provoacă din mai multe puncte de vedere. Totodată, recunoaște că a avut blancuri pe scenă.

ADVERTISEMENT