Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Dane, fotbalul te bagă în groapă! Ai mare grijă!” Mitică Dragomir uluit de patronul Rapidului la meciul cu Farul

Mitică Dragomir a discutat despre Dan Șucu, patronul Rapidului, despre care spune că este prea implicat în fenomenul fotbalului, ceea ce i-ar putea atrage lucruri negative.
28.04.2024 | 10:30
Dane fotbalul te baga in groapa Ai mare grija Mitica Dragomir uluit de patronul Rapidului la meciul cu Farul
Mitică Dragomir, sfaturi pentru Dan Șucu după Farul - Rapid 3-1
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a fost invitatul telefonic al lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea poate fi văzută în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, pe website în direct.

Mitică Dragomir, sfaturi pentru Dan Șucu

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, i-a oferit câteva sfaturi lui Dan Șucu. Acesta a spus că patronul Rapidului este prea implicat sufletește, iar acest lucru poate fi periculos pentru sănătatea psihică.

ADVERTISEMENT

„Ăsta își da și viața pentru Rapid, nu ca ceilalți, ‘farseuri’. Dom’le, să știi de la mine că în funcția de patron sunt foarte puțini care vin și care mai bagă și ceva bani. Cel puțin Șucu a avut un interes, copiii. L-am văzut cât suferă.

‘Băi, Dane, bă, stai liniștit, fotbalul a băgat milioane în groapă’. Bineînțeles, ăsta e sport, pui la inimă toate prostiile. Prin câte am trecut eu, trebuia să fiu în groapă de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

S-a terminat meciul, hai la șpriț! De când am spus eu în emisiune treaba asta? Știi ce se întâmplă la nemți și la englezi, și la spanioli după meci? Întrebați-l pe Mutu și pe toți care au trăit în fotbalul asta. Dacă nu bagă aia niște ‘șprițane’.. Dacă nu bei și un pahar de vin, nu ești fotbalist.

Cornel Dinu a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști care i-a avut țara. A avut gura spurcată ca și mine. Foarte multă lume e invidioasă pe el. Juca de notă 10, se culca la 2 dimineață, dar era primul la antrenament“, a spus Mitică Dragomir în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, un patron încercat de vremuri

Dan Șucu nu o duce foarte bine la Rapid, după ce rezultatele echipei sunt foarte slabe. Deși cu speranțe la titlu, formația din Giulești se află într-o decădere continuă, iar șansele de cupe europene sunt reduse. Rapid nu are nicio victorie în 6 meciuri din play-off, unde a obținut doar 1 punct.

Aportul de imagine primit de patronul Rapidului după deplasarea de la Craiova, unde a mâncat parizer, n-a fost suficient. Patronul Rapidului nu este contestat, dar deciziile sale sunt sub lupa tuturor oamenilor din sport sau suporterilor.

ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut și ultimul meci, cu Farul Constanța, scor 3-1, unde deciziile tehnice au atras dispute. Lipsa lui Cristian Săpunaru din prima echipă și plasarea sa pe bancă pentru întregul meci a atras controverse.

Mitică Dragomir uluit de patronul Rapidului la meciul cu Farul

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Codul Rutier 2024. Amenzi mari pentru șoferii care încalcă această regulă
Codul Rutier 2024. Amenzi mari pentru șoferii care încalcă această regulă
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia