Sport

Dani Alves, gest extrem în închisoare după ce a fost acuzat de viol. Ce a făcut fostul jucător al Barcelonei

Dani Alves (39 de ani), fundașul dreapta brazilian, a recurs la o formă de protest în penitenciar, după ce a fost acuzat de viol.
18.03.2023 | 11:45
Dani Alves gest extrem in inchisoare dupa ce a fost acuzat de viol Ce a facut fostul jucator al Barcelonei
Dani Alves se află la închisoare de pe data de 12 februarie. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Dani Alves a fost arestat pentru agresiune sexuală în Spania, spre disperarea și șocul familiei, care a izbucnit pe rețelele sociale cu o mărturie emoționantă.

Dani Alves, protest în pușcărie. Starul nu iese din celulă și a intrat în greva foamei

Dani Alves trece prin cele mai dificile momente din viață după ce a fost arestat. Părăsit și de familie, după ce Joana Sanz a divorțat în urma acestui scandal.

ADVERTISEMENT

Presa din Brazilia anunță că Alves nu mai iese din celulă și refuză să meargă și la masă. A intrat în greva foamei din cauza faptului că a fost închis pe nedrept.

Ba, mai mult, fostul fotbalist nu vrea să mai vorbească, iar Dinorah Santa Ana, fosta soție și mama celor doi copii, a decis să îl viziteze în închisoarea din Catalunia din nou.

ADVERTISEMENT

Joana, faimosul fotomodel din Spania, avea o relație cu Dani Alves de aproape opt ani, fiind căsătoriți din 2017, însă nu a putut suporta acuzațiile grave pe care i le-a adus de tânăra de 23 de ani.

Joana Sanz: „Mă privea ca pe cea mai prețioasă ființă de pe pământ”

Joana Sanz a vorbit despre despărțirea de Dani Alves și a explicat decizia extrem de dificilă: „Mi-am ales ca partener de viață o persoană perfectă în ochii mei. Îmi era mereu alături când aveam nevoie, mă ajuta în tot ce făceam, întotdeauna mă impulsiona, permanent atent, drăguț…

ADVERTISEMENT

Mi-a fost greu să accept că această persoană m-ar putea rupe în mii de bucăți. Voi pierde ani de viață pentru a recupera modul cum mă privea, ca și cum eram cea mai prețioasă ființă de pe pământ”.

Joana Sanz s-a despărțit cu greu de Dani Alves: „A trebuit să iau cea mai grea decizie din viața mea”

În urmă cu fix o lună a trebuit să iau cea mai grea decizie din viața mea: să te las să pleci. Încă am senzația că, atunci când ajung acasă, o să mă primești cu entuziasm. Doare atât de tare să-ți simt mirosul și să nu te ascult.

ADVERTISEMENT

Am atât de multă nevoie de îmbrățișarea ta, să te văd că râzi sau că dansezi… Am nevoie de bucuria ta. Mi-ai spus să nu plâng și promit că voi face tot posibilul să nu fac asta.

Trăiesc cele mai agitate zile, dar frigul acela interior mă însoțește mereu… Si uneori, mă rupe în mii de bucăți. Mă simt singură, stii? Mi-ai spus că oriunde aș fi, vei fi cu mine, dar nu te simt. Mulți oameni mă vor iubi și mă vor aprecia, dar dragostea de mamă este unică”, a scris pe Instagram fosta sa parteneră.

ADVERTISEMENT
Tags: