Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a ajuns Ioan Andone în poza postată de Dani Alves de la Real Madrid – Barcelona

Ioan Andone a dezvăluit cum a ajuns în tribună lângă Dani Alves la Real Madrid - Barcelona. Fostul antrenor al lui Dinamo a povestit momentul la Fanatik SuperLiga.
01.11.2022 | 11:45
Cum a ajuns Ioan Andone in poza postata de Dani Alves de la Real Madrid  Barcelona
Cum a ajuns Ioan Andone in poza postata de Dani Alves de la Real Madrid - Barcelona. Foto: Digisport/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioan Andone a fost protagonistul unui moment inedit în timpul El Clasico de pe 16 octombrie. Antrenorul român, unul dintre invitații celei de-a doua ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a apărut în poza publicată de fostul jucător al Barcelonei Dani Alves pe Instagram.

Ioan Andone, prezent pe Santiago Bernabeu la meciul Real Madrid – Barcelona

Ioan Andone, prezent pe Santiago Bernabeu la El Clasico, a stat în tribună la două rânduri distanță de Dani Alves, fostul fundaș dreapta de la Barcelona. Momentul a fost imortalizat de Dani Alves printr-o postare apărută pe contul oficial al fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Andone Dani Alves

Fostul antrenor al lui Dinamo, care are casă la Marbella, a povestit în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cum a ajuns să se afle doar la două rânduri distanță de Dani Alves.

„Erau două rânduri în fața mea. Nu știam cine e. Toată lumea făcea poze cu el”, a declarat Ioan Andone. Realizatorul emisiunii, Horia Ivanovici, a intervenit și a stârnit hohote de râs în platou. „De fapt, toată lumea făcea poză cu tine”.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone a povestit cum a ajuns să stea lângă Dani Alves la Real Madrid – Barcelona

În vârstă de 62 de ani, Ioan Andone a reluat șirul evenimentelor și a dezvăluit că nu l-a recunoscut pe Dani Alves până nu s-a întors. „Eram cu doi prieteni. Cine e ăla care face poze?

Se vedea doar șapca de la spate, când s-a întors l-am văzut, îți dai seama, că l-am recunoscut. Terminase campionatul în Mexic”, a declarat Ioan Andone la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Andrei Trifan, aflat în platoul emisiunii, a intervenit și a dezvăluit că Dani Alves se antrenează cu echipa secundă a Barcelonei pentru a prinde un loc la Cupa Mondială. „Se antrenează cu Barcelona B ca să aibă ritm și să fie în vizorul lui Tite pentru Campionatul Mondial, dar nu și-a găsit o echipă în perioada asta”, a declarat Andrei Trifan la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ioan Andone, ironic după ce s-a regăsit în fotografia postată de Dani Alves: ”Am relații”

Pe Santiago Bernabeu au fost prezenți aproape 63.000 de fani, însă ”Ando” a mărturisit că stadionul „galacticilor” este în reconstrucție, astfel că aproximativ 25.000 de locuri sunt indisponibile.

ADVERTISEMENT

Între Ioan Andone și Horia Ivanovici a avut loc un dialog amuzant care a stârnit râsul în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI„Până nu s-a întors nu știam cine e. Am ajuns cu aproape 45 de minute la stadion înainte. A venit și el la 5-10 minute. Era loc lângă loc și acum stadionul e în reconstrucție cu 25.000 de mii de spectatori mai puțini. Scaunele sunt foarte mici. Nu găseai un loc liber. 

Horia Ivanovici – ”Și tu cum ești așa pilos de ai fost la Real Madrid – Barcelona cu 25.000 de oameni mai puțini”

Ioan Andone – ”Avem relații. În lumea fotbalului fără probleme”

Horia Ivanovici – ”Ești chiar tare. Cu minus 25.000 și tu stăteai lângă Dani Alves? N-ar fi mai bine să mai strângem relațiile de prietenie, Ando?”, a fost dialogul din cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT
Tags: