Life

Dani Oțil, amintiri despre părinții lui: „Mama nu a plecat niciodată mergând, ea fugea”

Dani Oțil, amintiri despre părinții lui. Ce făceau tatăl și mama prezentatorului de la Neatza în fiecare dimineață. De ce spune că mama lui fugea mereu.
09.11.2022 | 13:06
Dani Otil amintiri despre parintii lui Mama nu a plecat niciodata mergand ea fugea
Dani Oțil, amintiri despre părinții lui. Ce făceau aceștia în fiecare dimineață. Foto Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și-a amintit despre ritualurile părinților lui atunci când era mic. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a spus că mama acestuia nu mergea niciodată, ci fugea.

Dani Oțil, amintiri despre părinții lui. Ce făceau aceștia în fiecare dimineață

Dani Oțil a spus că mama acestuia era mereu în întârziere, acesta fiind motivul pentru care fugea și nu mergea.

ADVERTISEMENT

„Mama nu a plecat niciodata mergând, ea fugea, ca e în întârziere tot timpul”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

În schimb, tatăl prezentatorului TV nu părea niciodată supărat indiferent ce să întâmpla și preocuparea lui cea mai mare era să citească. Tatăl lui nu începea devreme munca și putea să plece mai devreme.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil nu a dezvăluit și ce muncea tatăl lui, dar a spus că la muncă „era el și șoarecii”, dar nu s-a plâns niciodată de meseria lui.

Totuși, Dani Oțil a spus că nu știe de unde își trăgea tatăl său motivația zilnică și s-a plâns că el este trezit de fiul său și al Gabrielei Prisăcariu în jurul orei 5:30 dimineața.

ADVERTISEMENT

„De la dimineață de la 05:44, când a decis “fantoma” care locuiește în casă cu noi.

Tata citea cărți și nu venea unul să deschidă o ușă trei săptămâni. Tata toată tinerețea mea a lucrat în același loc. El nu trebuia sa fie devreme acolo, dar pleca devreme.

Nu avea o Ramona, de exemplu. Era el și șoarecii, avea soba pe gaz, era un frig dacă nu pornea… Și cu toate astea, nu l-am văzut niciodată supărat. Eu mă uitam pe camere zilele trecute și eu vin așa…Cum se motiva tata, nu știu”, a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

ADVERTISEMENT

Părinții lui Dani Oțil nu acceptă ajutorul de la el

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a spus că tatăl lui nu a cerut niciodată bani cu împrumut nimănui și nici măcar banii de la fiii lui nu îi acceptă.

Dani și fratele lui le oferă bani părinților, dar aceștia nu vor să fie ajutați. Dani Oțil mai spunea că tatăl său și mama lui locuiesc în același apartament dintotdeauna și crede că dacă ar fi luat credit de la bancă lucrurile ar fi stat mai bine pentru el.

„Dacă ar fi să mă iau după tata, care stă în același apartament din 1984, la parter, mic, urât… abia acum și-a pus centrală. Nu a luat credit niciodată, nu a luat împrumut de la vreo rudă, prieten, ceea ce se și vede că nu a evoluat cu nimic financiar.

Nu acceptă niciun fel de ajutor din partea mea și a lui frati-miu. Le dăm bani, dar nu știu de unde sunt, pentru că nu știu să citească extrasul. E foarte greu cu ai mei. Dacă ar fi după tata, nu aș mai lua niciodată credit”, a spus Dani Oțil în cadrul podcastul lui Radu Țibulcă de pe Youtube.

ADVERTISEMENT
Tags: