Life

Dani Oțil, mesaj neașteptat pentru cei care l-au acuzat că are prețuri ”piperate” la restaurantul său: ”Suntem un restaurant de nord”

Dani Oțil a transmis un mesaj neașteptat celor care l-au criticat pentru prețurile piperate care se regăsesc în restaurantul său.
25.11.2023 | 17:19
Dani Otil mesaj neasteptat pentru cei care lau acuzat ca are preturi piperate la restaurantul sau Suntem un restaurant de nord
Ce spune Dani Oțil despre prețurile din restaurantul său. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România. Dincolo de emisiunea pe care o prezintă la Antena 1 însă, alături de Răzvan Simion, acesta mai are și alte afaceri în derulare.

Ce spune Dani Oțil despre prețurile din restaurantul său

Dani Oțil are un restaurant de lux în zona de nord a Capitalei. Iar prețurile de acolo nu sunt deloc pentru orice buzunar. Spre exemplu, un mic dejun alcătuit din două ochiuri și cartofi prăjiți alături de un cârnat cabanos costă 36 de lei. 

ADVERTISEMENT

Cantitatea totală este de 300 de grame. Iar cine mai vrea și o băutură lângă, va avea de plătit lejer peste 40 de lei. De cealaltă parte, o omletă în restaurantul lui Dani Oțil, cu bucăți de carne de la graniță, ajunge să coste 44 de lei.

Și se pare că prezentatorul tv a fost aspru criticat pentru aceste prețuri. Dovada cea mai clară este mesajul publicat de aceasta pe contul personal de socializare. Se pare că unele persoane au devenit ”răutăcioase”.

ADVERTISEMENT

De ce este mâncarea scumpă la restaurantul lui Dani Oțil? Prezentatorul tv prezintă trei motive. Unul dintre ele este zona, adică nordul Capitalei, iar cel de-al doilea calitatea. De asemenea, serviciile și pretențiile sunt și ele incluse în prețuri.

Totodată, el a ținut să sublinieze faptul că prețurile din restaurantul său nu sunt cele mai mari din partea de nord a Capitalei. Se pare că există și alte locații de lux care au prețuri cu mult mai piperate.

ADVERTISEMENT

„Răspundem răutăților de pe internet, glumițelor cum că la noi este scump, deși suntem un restaurant de nord, de mare calitate, cu servicii și pretenții, prețurile sunt astea care sunt, nu sunt cele mai mari de pe nordului”, a spus Dani Oțil pe Instagram.

Experiența trăită de Mihai Bobonete

Amintim că la un moment dat, și Mihai Bobonete a vorbit despre experiența pe care a avut-o în restaurantul lui Dani Oțil. Comediantul povestea, în stilul său caracteristic, că a fost uimit când a văzut nota de plată.

ADVERTISEMENT

În total, acesta a avut de achitat 1.500 de lei. Asta în condițiile în care nu ar fi comandat preparate prea sofisticate. Iar după întreaga experiență, celebrul comediant a spus că nu o să mai revină.

”M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin.

Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a declarat Mihai Bobonete în podcastul său, ”Da Bravo”, de pe youtube, relatând experiențe amuzante alături de Dani Oțil și de Răzvan Simion, cu care se înțelege foarte bine.

ADVERTISEMENT
Tags: