Life

De ce nu vrea să fie Dani Oțil naș la nunta Ramonei Olaru: “Sunt total exclus din această poveste”

Dani Oțil a explicat motivele pentru care nu vrea să fie naș la nunta colegei sale de la Antena 1, Ramona Olaru. Nici Răzvan Simion nu ar putea face acest lucru.
26.01.2022 | 18:28
De ce nu vrea sa fie Dani Otil nas la nunta Ramonei Olaru Sunt total exclus din aceasta poveste
ADVERTISEMENT

Dani Oțil nu vrea să fie naș la nunta Ramonei Olaru, colega sa de la matinalul difuzat la Antena 1. Blondina nu se poate baza pe colegii săi de la “Neatza cu Răzvan și Dani” atunci când se va căsători.

Nici Răzvan Simion nu poate să fie nașul frumoasei asistente TV. Cei doi au explicat care sunt motivele pentru care nu vor să-și asume acest rol atât de important.

ADVERTISEMENT

Soțul Gabrielei Prisăcariu nu vrea să fie naș pentru că acest lucru presupune cheltuieli mari.

Motivul pentru care Dani Oțil nu vrea să fie naș la nunta Ramonei Olaru

În afară de motivul banilor, Dani Oțil nu vrea să-i înapoieze Ramonei Olaru atât de repede ce i-a dat ea la nunta lui cu Gabriela Prisăcariu, cu care s-a căsătorit anul trecut.

“Eu, din principiu, nu vreau să fiu naş pentru că mă costă bani. Şi nici nu vreau să îi dau înapoi Ramonei ce a lăsat la nunta mea atât de repede, mi se pare economic ineficient, deci sunt total exclus din această poveste.”, a declarat Dani Oțil pentru tvmania.ro.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion nu-i poate fi nici el naș Ramonei Olaru. Prezentatorul de la Antena 1 nu este căsătorit, așa că acest lucru este, deocamdată, imposibil.

“Dacă este vorba despre nuntă, singurul cu acte în regulă este Dani, eu rămân momentan pe botezuri și cumetrii.”, a fost răspunsul fostului iubit al Lidiei Buble.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă are de gând să se căsătorească cu actuala parteneră, Daliana Răducanu, Răzvan Simion a dat de înțeles că da.

“Evoluția firească a lucrurilor așa ar spune, iar mie firescul îmi place cel mai mult.”, a declarat vedeta TV.

ADVERTISEMENT

Se căsătoresc Ramona Olaru și Cătălin Cazacu?

Recent, Cătălin Cazacu a dezvăluit că ar vrea să facă pasul cel mare cu iubita lui, Ramona Olaru, cu care este împreună de luni bune. Asistenta TV a mai fost căsătorită în trecut, însă căsnicia ei a ajuns la sfârșit.

Sportivul are de gând să renunțe la viața de burlac și să se însoare cu “vecina” de la “Neatza cu Răzvan și Dani”.

“2022 vine cu planuri bune, nu am uitat că sunt sportiv de performanță și încerc să le îmbin și să mă reîntorc pe pistă și să recuceresc titlul de campion, pe care nu-l mai am de 2 ani și pe care l-am avut 17 ani și cine știe?

Nu mai sunt burlac ca anul trecut pe vremea asta și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona care este aici lângă mine acceptă.”, a declarat Cătălin Cazacu la Pro TV, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

La începutul anului au apărut zvonuri cum că cei doi s-ar fi despărțit, însă niciunul dintre ei nu a afirmat acest lucru.

ADVERTISEMENT