Life

Dani Oțil, reproș neașteptat pentru soția sa, de față cu toți: „Nu poți să mergi așa”

Dani Oțil i-a făcut un reproș neașteptat soției sale, fotomodelul Gabriela Prisăcariu. Cum a vrut blondina să iasă din casă?
19.11.2023 | 11:32
Dani Otil repros neasteptat pentru sotia sa de fata cu toti Nu poti sa mergi asa
Dani Oțil, reproș adus soției sale, Gabriela Prisăcariu. Foto: Antena 1/ Instagram
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și-a taxat soția, în stilul caracteristic, plin de umor, când a văzut cum voia să iasă din casă. Cei doi aveau programată o întâlnire la care, în opinia matinalului de la Antena 1, nevasta nu avea cum să apară cu sânii la vedere.

Dani Oțil i-a reproșat Gabrielei Prisăcariu felul în care a vrut să iasă afară, ”în sânii goi”

Oțil i-a făcut reproșul în mediul online, în timp ce Gabriela Prisăcariu punea la punct ultimele retușuri înainte de a ieși afară. Blondina a îmbrăcat o bluză transparentă care, pare-se că n-a lăsat mult loc de imaginație celor care o priveau.

ADVERTISEMENT

În apărarea ei, Gabriela i-a zis lui Dani Oțil că va purta și un sacou. I-a cerut ferm s-o lase în pace. Nu s-a conformat cerințelor soțului, exprimate pe un ton amuzant. Oțil a pus-o la punct pe vedetă într-o filmare pe care a făcut-o publică, pe Instastory, făcând deliciul urmăritorilor.

„Gabriela, hai să ne înțelegem! Tu, îmbrăcată așa nu poți să mergi nicăieri. Ne vedem cu oamenii ăia serioși, nu pot să dau nume. Băiatul ală care e la celălalt post de televiziune”, i-a spus Dani Oțil soției sale, în timp ce femeia se aranja.

ADVERTISEMENT
dani oțil gabriela prisăcariu
Gabriela Prisăcariu, taxată de Dani Oțil pentru bluza transparentă cu care s-a îmbrăcat. Foto: Instagram

„Nu poți să mergi așa!”

Blondina l-a întrebat ce i se pare în neregulă la felul în care s-a îmbrăcat, iar Dani Oțil i-a dat răspunsul pe loc. „Ești în sânii goi. Nu poți să mergi așa!”, a explicat prezentatorul. Gabriela Prisăcariu l-a contrazis spunându-i că nu e adevărat, că nu va ieși în lume cu nurii la vedere.

„Soția lui, care e colega mea, după aia băiatul ăla care e din Reșița și face furori aici”, a continuat Dani Oțil, explicându-i Gabrielei că a ales o ținută greșită.

ADVERTISEMENT

„Am sacou peste omule. Ia lasă-mă în pace”, i-a dat peste nas, apoi, Prisăcariu soțului ei. Gabriela a ieșit, până la urmă, așa cum a vrut, ignorând cicălelile partenerului ei, tachinări cu care s-a obișnuit, de altfel.