Life

Gabriela Prisăcariu, revoltată după ce fiul ei a fost criticat pe rețelele sociale: “Cât de frustrat să fii”

Gabriela Prisăcariu, revoltată după ce fiul ei a fost criticat în mediul online. Mesajul dur transmis de soția lui Dani Oțil.
14.10.2023 | 17:35
Gabriela Prisacariu revoltata dupa ce fiul ei a fost criticat pe retelele sociale Cat de frustrat sa fii
Gabriela Prisăcariu, revoltată după ce fiul ei a fost criticat. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu este revoltată după ce o persoană l-a criticat pe fiul ei pe rețelele sociale. Partenera de viață a lui Dani Oțil a transmis un mesaj dus la adresa celor care lasă astfel de comentarii la adresa lui Tiago.

Gabriela Prisăcariu, revoltată după ce fiul ei a fost criticat de o internaută. Ce a transmis soția lui Dani Oțil

În urmă cu doi ani, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți pentru prima dată. Soția prezentatorului de la Antena 1 este foarte activă în mediul online și postează des imagini și clipuri video cu Tiago.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt foarte apreciați de internauți, la fel și fiul lor. Cu toate acestea, există și persoane care nu sunt de acord cu aparițiile micuțului Tiago.

De curând, o internaută l-a criticat pe fiul Gabrielei Prisăcariu, spunând că seamănă leit cu mama lui. “Păcat că seamănă cu nesuferita aia de maică-sa”, a scris femeia în secțiunea de comentarii a unei imagini cu Tiago.

ADVERTISEMENT

După acest comentariu, soția lui Dani Oțil a luat atitudine și a transmis un mesaj foarte dur. Gabriela Prisăcariu nu înțelege cum cineva poate să se ia de un copil pentru a-l lovi, de fapt, pe adultul care este lângă el.

Vedeta a mai spus că s-a obișnuit cu criticile la adresa ei, chiar dacă nu i se pare ceva normal. Modelul nu acceptă, însă, ca și Tiago să primească astfel de mesaje răutăcioase.

ADVERTISEMENT

“Nu ne mai facem bine niciodată! Cât de răi să fim ca oameni, cât de rău poți să fii și de frustrat să fii ca să ajungi să dai mesaje urâte despre un copil?

Înțeleg ca eu să primesc mesaje urâte, deși nici asta nu mi se pare normal, dar m-am obișnuit cu lucrul ăsta, invidia este mare și na, aia e!”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu se gândește să ia o decizie radicală

După comentariile negative la adresa fiului ei, Gabriela Prisăcariu se gândește să ia exemplul altor persoane publice. Mai exact, blondina ia în calcul varianta de a nu mai posta imagini sau videoclipuri cu Tiago.

Cu toate acestea, fotomodelul știe că nici această alternativă nu este una care ar scăpa-o de critici. Soția lui Dani Oțil știe că oamenii ar posta comentarii răutăcioase indiferent de ce ar face.

“Dar el este un copil, mă gândesc foarte serios să nu-l mai postez pe Tiago și îi înțeleg pe oamenii care au ales să nu-și mai posteze copiii, deși și ei sunt super judecați pentru lucrul ăsta, dar poate că este mai bine așa”,

ADVERTISEMENT