Life

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu ar putea deveni părinți săptămâna aceasta. Ce poreclă a primit deja micuțul

Cunoscutul prezentator a anunțat că în această săptămână ar putea deveni tătic. Acesta a dezvăluit de ce nu i-a ales deocamdată un nume micuțului.
06.09.2021 | 17:29
Dani Otil si Gabriela Prisacariu ar putea deveni parinti saptamana aceasta Ce porecla a primit deja micutul
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți peste doar câteva zile. Cunoscutul prezentator nu a vrut să dezvăluie exact data, dar fericitul eveniment ar putea avea loc chiar săptămâna aceasta.

Viitorii părinți nu au reușit deocamdată să aleagă un nume pentru bebelușul lor, din cauza rudelor și a prietenilor.

ADVERTISEMENT

Deocamdată micuțul este alintat Cârcel.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu ar putea deveni părinți săptămâna aceasta

Dani Oțil a făcut anunțul pe care fanii îl așteaptă de mult. Toți au fost curioși să afle când va naște Gabriela Prisăcariu, dar și ce nume va purta micuțul.

Cunoscutul prezentator a dezvăluit faptul că este foarte posibil să devină tătic chiar în această săptămână.

ADVERTISEMENT

“Săptămâna asta s-ar putea să nasc. Nu spun exact momentul. Cred că vine toată presa din Romania”, a spus prezentatorul în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Oțil și soția sa întâmpinat dificultăți în alegerea unui nume pentru băiețel. Au făcut o listă, dar niciunul nu este potrivit. Deocamdată micuțul este alintat Cârcel.

ADVERTISEMENT

“Dragii mei, trăiesc o dramă în prag de naștere a copilului. Trebui să vă mărturisesc că jumătate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hârtie pentru copil…

Copilul nu are nume deocamdată, îl cheamă „Cârcel”, nume de cod, iar domnul doctor, care ne este și prieten, a scris în dreptul numelui pe fișe, copilul fără nume, căci a zis că nu poate, nu se cade să scrie „Cârcel”.

ADVERTISEMENT

Dar jumătate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii și rudele mele câinilor lor! Că nu le mai zice acum la câine Lăbuș, Rex sau Lesi, acum le zice Artur, nu mai poți”, a mai spus spus Oțil.

Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri despre sarcină

Gabriela Prisăcariu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viață. Peste câteva zile își va strânge în brațe primul copil. În ultima lună de sarcină aceasta a dezvăluit câte kilograme a acumulat.

“Fericită cu 20 de kilograme în plus”, a scris soția lui Dani Oțil, pe contul său de socializare.

Modelul a avut și unele probleme în timpul sarcinii, dar soțul său a ajutat-o extrem de mult făcându-i masaj.

“Durerile de spate îmi mai dau bătăi de cap… în rest [sunt] foarte bine”, a scris modelul.

ADVERTISEMENT